Karacabey'e Yeni Gasilhane Kazandiriliyor

Bursa Büyüksehir Belediyesi, Karacabey’e yeni bir gasilhane kazandiriyor.

Karacabey'e Yeni Gasilhane Kazandiriliyor
Vatandaslarin en acili günlerinde evrak pesinde kosturmadan bir telefonla tek merkezden hizmet almalarini saglayan, 17 ilçedeki bin 300 mezarlikta düzenli bakim çalismasi yapan Bursa Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaçlar dogrultusunda Karacabey ilçesine yeni bir gasilhane kazandiriyor. Çanakkale - Bursa yolu üzerinde yapilan 270 metrekare insaat alanina sahip gasilhanede, taziye odasi, ofis, idari oda, arsiv, depo, abdestlik, tahta/kefen odasi, 3 adet gasilhane, morg, dinlenme odasi ve mescit yer alacak. Insaati tamamlanma asamasina gelen gasilhanenin mart ayi içerisinde hizmete alinmasi planlaniyor.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan ile birlikte gasilhane insaatinda incelemelerde bulundu. Dogumdan ölüme hayatin her aninda vatandaslarin yaninda olduklarini belirten Baskan Aktas, cenaze hizmetlerinin daha saglikli ortamda sunulmasi amaciyla insa ettikleri gasilhaneyi tamamladiktan sonra Karacabey Belediyesi’nde devredeceklerini ve hizmetlerin ilçe belediyesi tarafindan sürdürülecegini kaydetti.

Tüm Karacabeylilere saglikli uzun ömürler dileyen Baskan Aktas, vatandaslarin en aci günlerinde yanlarinda olmaya devam ettiklerini hatirlatti.

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan da altyapidan üst yapiya kadar her alanda ilçeye kazandirilan hizmetler nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA