Türk Telekom'un E-Cüzdan Uygulamasi Pokus'tan 'Hazir Limit' Özelligi

Türk Telekom, e-cüzdan uygulamasi Pokus ile elektronik ödeme çözümlerine ‘Hazir Limit’ özelligini ekledi. Bu yeni özellikle sirket müsterileri, Pokus hesaplarina bakiye yükleyebiliyor ve acil ihtiyaçlarini bu bakiye üzerinden karsilayabiliyorlar.

Türk Telekom'un E-Cüzdan Uygulamasi Pokus'tan 'Hazir Limit' Özelligi
Pokus ile ‘Hazir Limit’i hayata geçiren Türk Telekom, müsterilerinin anlik ihtiyaçlarini karsilamalarini sagliyor. Türk Telekom mobil müsterileri, ‘Hazir Limit’ yeniligiyle Pokus Kart’larina bakiye yükleyip kullanabiliyorlar.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, hatlari mobil ödemeye açik olan Türk Telekom müsterileri, ‘Hazir Limit’le Pokus Kartlarina yükleyecekleri bakiyeyi günlük harcamalarinda kullanabilecekler. Yapacaklari bu harcamalari bir sonraki fatura döneminde ödeyecek olan müsteriler, ana sayfadaki ‘+’ butonuna basarak Hazir Limit’ten yararlanabilecekler. Sirket müsterileri Hazir Limit’le Pokus Kartlarina,mobil ödeme limitleri dahilinde yükleme yapabilecekler. ‘Hazir Limit’ avantajlarindan yararlanmak isteyen Türk Telekom faturali ve faturasiz mobil müsterileri, MOBILODEME KAYIT yazip 5555’e kisa mesaj atarak, Mobil Online Islemler uygulamasi üzerinden ya da 444 11 15’i arayarak hatlarini mobil ödemeye açtirabiliyorlar.
Kaynak: İHA