Izmir'de Cinayet Açiklamasi Tartistigi Kisiyi Bogazindan Biçaklayarak Öldürdü

Izmir’in Konak ilçesinde trans kadin oldugu öne sürülen bir kisi, tartistigi kisi tarafindan bogazindan biçaklanarak öldürüldü. Polis, ticari taksiyle kaçan süpheliyi 15 dakika içerisinde yakalayarak gözaltina aldi.

Izmir'de Cinayet Açiklamasi Tartistigi Kisiyi Bogazindan Biçaklayarak Öldürdü
Edinilen bilgiye göre olay, saat 03.00 siralarinda Konak ilçesi, Alsancak Mahallesi, Yüzbasi Serafettin Bey Sokak’ta bulunan 4 katli binanin ikinci katinda meydana geldi. Iddiaya göre, trans kadin oldugu öne sürülen Ece Erdogan (20) ile evde bulunan M.F., arasinda henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartisma çikti. Yasanan arbedede M.F., yaninda bulundurdugu biçak ile Ece Erdogan’i bogazindan biçakladi. Çiglik seslerini duyan çevredeki vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen saglik ekipleri yaptigi kontrollerde Ece Erdogan’in hayatini kaybettigini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcinin incelemesinin ardindan Erdogan’in cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

15 dakika içerisinde farkli ilçede yakalandi

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda süpheli M.F.’nin ticari taksiyle kaçtigi belirlendi. Süphelinin bindigi taksi plakasini ve gittigi yönü tespit eden ekipler, kaçan süpheliyi 15 dakika içerisinde Torbali ilçesinde yakalayarak gözaltina aldi. Süphelinin sorgusu için emniyete götürüldügü ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA