Ocak Ayi Talas Kültür Sanat, Hülya Koçyigit Ile Basliyor

Ocak ayi Talas Kültür Sanat etkinlikleri, Hülya Koçyigit söylesisi ile start alacak. Türk sinemasinin en önemli isimlerinden Hülya Koçyigit’in sevenleriyle bulusacagi söylesi, 7 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da baslayacak. ‘Cumhuriyetin 100. Yilinda Türk Sinemasi’ konulu söyleside Koçyigit’e yazar Selahattin Yusuf eslik edecek.

Ocak Ayi Talas Kültür Sanat, Hülya Koçyigit Ile Basliyor
Bununla birlikte Ocak ayi boyunca birbirinden önemli etkinlikler gerçeklestirilecek. Müzikten tiyatroya, konferans ve söylesiden sergilere kadar birçok önemli programla sanatseverlere keyifli saatler yasatacak olan Talas Belediyesi, çocuklar için de tiyatro oyunu sahneleyecek.

Saziyla sözüyle Cengiz Özkan

7 Ocak’taki Hülya Koçyigit söylesisi ile baslayacak olan Ocak ayi Talas Kültür Sanat etkinliklerinin ikinci programi 14 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek olan Cengiz Özkan konseri olacak. Saziyla sözüyle, söyledigi türkülerle gönüllerde müstesna bir yere sahip sanatçinin konseri, Erciyes Kültür Merkezinde saat 19.30’da baslayacak.

Kemal Sayar konferansi

Psikiyatrist Prof. Dr. M. Kemal Sayar ise 20 Ocak Sali günü düzenlenecek konferansla bilgi ve tecrübe paylasiminda bulunacak. Sabanci Kültür Merkezi’ndeki programin baslangiç saati ise 19.30.

Üç aylara özel Kur’an-I Kerim ziyafeti

Ocak ayinin en önemli programlarindan birisi de Kur’an-i Kerim ziyafeti olacak. Üç aylarin baslangici vesilesiyle düzenlenecek olan programda Bünyamin Topçuoglu ve birbirinden degerli hafizlar gönüllere hitap edecek. 22 Ocak Pazar aksami saat 19.30’da baslayacak olan program, Sabanci Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

Çocuklar da unutulmadi

Ocak ayi Talas Kültür Sanat etkinliklerinin son programi ise çocuklara yönelik olacak. 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da baslayacak çocuk oyununda ‘Pamuk Prenses ve 7 Cüceler sahnelenecek.

Talas Kültür Sanat etkinlikleri, Talas Belediyesinin diger tüm kültür sanat etkinliklerinde oldugu gibi yine ücretsiz olarak takip edilecek.
Kaynak: İHA