Gürsu Ovasinda Kaçak Yapiya Izin Yok

Gürsu Belediyesi, Gürsu’nun verimli topraklarinin kaçak yapilasmadan korunmasi yönündeki kararli uygulamalarina devam ediyor.

Gürsu Ovasinda Kaçak Yapiya Izin Yok
Gürsu Kumlukalan Mahallesi’nde, tarim arazisine kaçak olarak yapildigi tespit edilen depo, Gürsu Belediyesi Yapi Kontrol Müdürlügü ekiplerince yikildi. “Tüm uyarilara ragmen Gürsu’muzun verimli topraklarini tehdit eden kaçak yapilasmayi önlemeye yönelik kararliligimiz devam edecek” diyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Gürsu’muzun verimli topraklarinin yok olmamasi için, kaçak yapilari önlemeye yönelik mücadelemizdeki kararliligimiz sürecek. Yikim yapmak bizleri de üzen bir durum. Ancak yasalar bizlerin huzuru ve toplumsal düzenin saglanmasi için var ve bizler de yasalari uygulamakla yükümlüyüz. Yasalar geregi de bu yikimlari yapmak zorundayiz. Yasal yollarla konut yapiminda verdigimiz hizmetlerde de belediye olarak hep kolaylastirici olmaktayiz. Kaçak yapiya harcanan emekler yasal yollarla konut yapmakta kullanilirsa hem emekler hem de birikimler heba olmaz” dedi.

Tüm uyarilara ragmen yapilan kaçak yapilar, Gürsu Belediyesi ve ilgili diger kurumlarin yetkililerinden olusan yikim ekiplerince yikilmakta. Gürsu Belediyesi yetkilileri, kararliligin sürecegini vurgulayarak kaçak yapi yapilmamasi uyarisinda bulundu.
Kaynak: İHA