GGC'nin 'Yilin Basarili Gazetecileri Ödülleri'ne Basvurular Basliyor

Güneydogu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafindan, “Geleneksel Yilin Basarili Gazetecileri Ödülleri” yarismasinin 37’ncisi düzenleniyor. Bu yil basvurular, 10 Ocak 2023 Sali günü baslayip 15 Mart 2023 Çarsamba günü son bulacak.

GGC'nin 'Yilin Basarili Gazetecileri Ödülleri'ne Basvurular Basliyor
Her yil geleneksel olarak düzenlenen “Güneydogu Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Yilin Basarili Gazetecileri Ödülleri” basvurulari basladi.

Ödüller belirlenen dallarda çalismalari tesvik etmek ve basarili eserlerin taçlandirmak amaciyla verilecegi yarismaya GGC üyesi olmayan gazeteciler de katilabilecek. GGC Baskani Mehmet Mücahit Ceylan, yarisma çerçevesinde gazete, dergi, radyo, televizyon, internet medyasi ve Kürtçe eserlerin yani sira Basin Özgürlügü ödülü verilecegini açikladi.

Türkiye’deki basinin ve gazetecilerin çok zor bir süreçten geçtigine vurgu yapan Baskan Ceylan, “Bu yil basvurular, 10 Ocak 2023 Sali günü baslayip, 15 Mart 2023 Çarsamba günü son bulacak. Yarismaya katilacak aday eserlerin 1 Ocak 2022 ile 31 Aralik 2022 tarihleri arasinda yayinlanmis olmasi gerekmektedir” dedi.

Kaynak: İHA