Bingöl'de Bin 300 Ögrenciye Giyim Yardimi

Bingöl’ün Genç ilçesinde ihtiyaç sahibi bin 300 ögrenciye giyim yardimi yapildi.

Bingöl'de Bin 300 Ögrenciye Giyim Yardimi
Bingöllü hayirsever is adami Abdurrahim Özge ve ailesi, her yil oldugu gibi bu yil da ihtiyaç sahibi ögrencileri unutmadi. Özge ailesi, bu kez de Genç Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan belirlenen bin 300 ögrencinin kis aylarinda üsümemesi adina bot ve mont yardiminda bulundu. Sehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde düzenlenen dagitim töreniyle ögrencilere hediyeleri takdim edildi.

Genç Kaymakami Yusuf Kaptanoglu, "Saadet Hanim ve esi Abdurrahim Özge her firsatta böylesi hayirli isler yaparak takdiri hak ediyorlar. Ben kendilerine gösterdikleri duyarliliktan ötürü sükranlarimi sunuyorum" dedi.

Özge ailesi olarak yardimlara devam edeceklerini ifade eden Saadet Özge, "Genç ilçesinde daha önceleri yaptigimiz yardimlar vardi. Genç Kaymakamligimiz ile görüserek ihtiyaç dogrultusunda bu kez de ihtiyaç sahibi ögrencilerimizi giydirmeye karar verdik. Bugün itibariyle bin 300 ögrencimize bot ve mont hediye ettik. Çocuklarimizin gözlerindeki mutlulugu görünce bizler de çok mutlu olduk" diye konustu.

Kaynak: İHA