AIÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut Ögrenci Konseyi Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi

Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi (AIÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, “Rektör-Ögrenci Bulusmalari” baglaminda Ögrenci Konseyi Temsilcileri ile bir araya geldi.

AIÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut Ögrenci Konseyi Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi
AIÇÜ Konuk Evi’nde düzenlenen programa, Rektör Prof. Dr. Karabulut’un yani sira Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Önder Simsek ve Prof. Dr. Mucip Genisel, Genel Sekreter M. Nuri Kiliç, Üniversite Ögrenci Konseyi Baskani ve Ögrenci Konseyi Temsilcileri katildi.

Programda konusan Prof. Dr. Karabulut, göreve geldikleri ilk günden itibaren “Bilimin Sevgiyle Bütünlestigi Üniversite” parolasiyla çalistiklarini belirterek, “Ögrenci merkezli bir Üniversite ve yönetim anlayisiyla hareket ediyoruz. Ögrenci Temsilcisi Konseyi Baskaninin bizlere ilettigi istek, talep ve sorunlara kisa zamanda çözüm üretiyoruz. Çünkü Üniversitemizin asli unsuru olarak gördügümüz sizler, bulundugunuz birimleri temsil ediyorsunuz ve yönetimimizin bir parçasisiniz” dedi.

Üniversitede huzurlu bir ortamda egitim-ögretim faaliyetlerinin devam ettigini belirten Prof. Dr. Karabulut, “Ögrenci, mutlu ve huzurlu oldugu zaman biz de mutlu ve huzurlu oluyoruz. Hepimiz birbirimizi tamamlayan unsurlariz ve biz bir aileyiz. Üniversitemizde huzurun devami noktasinda gereken hassasiyeti gösteren tüm ögrenci kardeslerime tesekkür ediyorum. Biz her zaman devletimizin ve milletimizin yanindayiz, baska hiçbir amacimiz ve beklentimiz de yoktur. Temel bir prensip olarak bugüne kadar hiçbir kimseyi ötekilestirme gibi bir düsüncemiz olmadi. Bu ne Islamidir ne de insanidir. Hep yapici ve birlik beraberlik içerisinde olacagiz. Huzurumuzun bozulmasini isteyen kisilere hep birlikte asla müsaade etmeyecegiz” diye konustu.

Tip Fakültesi ögrencilerinin 2023-2024 egitim ögretim yilinda üniversitenin merkez yerleskesinde ögrenimlerini devam ettireceklerinin müjdesini veren Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, “Laboratuvarlari kuruyor, gerekli sartlari olusturuyoruz. En kisa sürede Tip Fakültesi ögrencilerimiz egitim-ögretimlerine ana yuvalarinda devam edecekler” dedi.

Programda Üniversite Ögrenci Konseyi Baskani ve Eczacilik Fakültesi Temsilcisi Basak Nur Yumusak, Ögrenci Konseyi Temsilciliginin 2022 yilindaki faaliyetleri hakkinda bilgi verdi. Yumusak, katki ve desteklerinden dolayi Prof. Dr. Karabulut’a ve üniversite yönetimine tesekkür etti.
Kaynak: İHA