Sosyal Market Ile Ihtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor

Karaköprü Belediyesinin iyilige kurdugu köprü olarak ihtiyaç sahibi vatandaslara hizmet veren sosyal marketten binin üzerinde aile faydalanarak hiçbir ücret ödemeden evlerinin ve çocuklarinin ihtiyaçlarini gideriyor.

Sosyal Market Ile Ihtiyaç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor
Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri çerçevesinde hayata geçirdigi sosyal market projesiyle iyilige kurulan köprü olmaya devam ediyor. Ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaslarin faydalanmasi için açilan ve hayirseverler tarafindan tedariki saglanan sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaslarin gida, giyim gibi birçok ihtiyaçlari ücretsiz olarak karsilaniyor. Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin girisimleriyle ilçeye kazandirilan sosyal markette sosyal yardim isleri müdürlügü tarafindan tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kendilerine verilen kart ile kuru gida, yiyecek, giyim vb. temel ihtiyaçlarini herhangi bir ücret ödemeden temin ediyorlar. Sosyal marketten ilçede tespit edilen binin üzerinde ihtiyaç sahibi aile faydalanirken, gelir durumuna göre belirlenen puanlama sistemiyle 1 aylik, 3 aylik ve 6 aylik sosyal yardim yapiliyor. Baydilli, sosyal marketin islevinin üç aylara girilmesiyle daha da önem kazandigina deginerek bu markette ihtiyaç sahibi vatandaslar ile hayirseverler arasinda bir iyilik köprüsü olustugunu aktardi. Baydilli, “Daha fazla vatandasimizin ihtiyaçlarini gidermek, kimsenin temel ihtiyaç sikintisi çekmeden yasamasi için bu hizmetimizi artirarak sürdürmek istiyoruz. Sosyal marketimize bagislarda bulunarak ihtiyaç sahiplerini sevindiren tüm hayirseverlere çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Sosyal marketten faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaslarin belediyenin beyaz masa birimini arayarak veya Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügüne basvuruda bulunabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA