Manisa Emniyetinden 3 Ilçede Uyusturucu Operasyonu

Manisa Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan 3 ilçede yapilan uyusturucu operasyonlarinda çok sayida sentetik ecza, uyusturucu ve esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltina alinan 3 kisiden biri tutuklandi.

Manisa Emniyetinden 3 Ilçede Uyusturucu Operasyonu
Manisa’nin Sehzadeler, Akhisar ve Alasehir ilçelerinde emniyet ekipleri tarafindan yapilan uyusturucu operasyonlarinda toplam 28 bin 5 adet sentetik ecza, 5.01 gram esrar, 7.45 gram metamfetamin, 3 adet tabanca, 3 adet uyusturucu kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi. 3 ayri olayda gözaltina alinan 3 kisiden ikisi hakkinda adli islem baslatilirken bir kisi de sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.

Sehzadeler’de 28 bin sentetik ecza hapi ele geçirildi

Manisa’nin Sehzadeler ilçesinde Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri, uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik olarak kent genelinde çalisma baslatti. Gerçeklestirilen çalismalarda, Sehzadeler ilçesinde bir otomobilde yapilan aramada 28 bin adet sentetik ecza hapi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltina alinan G.D. (33), emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi hakimlikçe tutuklandi.

Akhisar’da 1 gözalti

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlilerince süpheli görülen bir sahsin üzerinde ve ikametinde yapilan aramalarda; 7,45 gram metamfetamin maddesi, 2,47 gram esrar maddesi, 4 adet sentetik ecza, 1 adet 7.65 mm tabanca ve 6 adet fisek ile 3 adet uyusturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi. Konuyla ilgili G.E.K. (33) isimli süpheli sahis, ’Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltina alinarak hakkinda adli islemlere baslanildi.

Alasehir’de 1 gözalti

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Alasehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlilerince uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik yapilan çalismalarda süpheli hareketlerde bulunan 19 yasindaki M.E. isimli sahsin üzerinde ve ikametinde yapilan aramalarda; 2,54 gram esrar maddesi, 1 adet sentetik ecza, 2 adet tabanca ve 8 adet fisek ele geçirildi. Konuyla ilgili M.E. (19) isimli süpheli sahis yakalanarak hakkinda adli islem baslatildi.
Kaynak: İHA