Germencik'te Sabah Namazi Bulusmalari Devam Ediyor

Aydin’in Germencik ilçesinde Germencik Ilçe Müftülügü bünyesinde gerçeklestirilen ’sabah namazi bulusmalari’ çerçevesinde cemaat sabah namazinda bir araya gelmeye devam ediyor.

Germencik'te Sabah Namazi Bulusmalari Devam Ediyor


Germencik Ilçe Müftülügü etkili din hizmeti sunma faaliyetleri çerçevesinde, Seyh Mehmet Camii’nde sabah namazi bulusmasi gerçeklestirildi Program Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayip sohbet, zikir ve dua ile devam etti. Germencik Ilçe Müftüsü Selman Coskun, gerçeklestirdigi sohbette Kur’an ve sünnet bütünlügü konusunu anlatti. Ilçe Müftüsü Coskun, "Insan, ancak Kur’an-i Kerim’in ve sünneti seniyyenin manevi iklimi altinda yürüdükçe dogru yoldan ayrilmaz ve sasmaz. Dünya ve ahiret islerine dair her seyi; ibadet, taat, inanç ve imana dair dini sahih bilgiyi bu iki ana kaynaktan elde eder. Neye inanmamiz gerektigi neyi inkar etmemiz gerektigini yüce kitabimiz ve onun açiklayicisi olan sünnetten biliriz" ifadelerini kullanarak sohbet gerçeklestirdi.

Sohbet sonrasi birlikte sabah namazini kilan cami cemaatine, namaz sonrasi çorba ikram edildi. Müftü Coskun, programa katilan esnaflara, gençlere ve programin gerçeklesmesinde emegi geçen Ilçe Vaizi Adem Karaca, Cami Imam Hatibi Gazanfer Arslan ve Müezzin Kayyimi Abdülbaki Varir’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA