Çorum Belediyesi'nden Yanginzede Ailelere Destek

Çorum Belediyesi, kentte meydana gelen 3 ayri yangin olayinda evleri zarar gören ailelere destek verecek. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’in talimatiyla Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü yanginzedelerin ihtiyaçlarini karsilamak için harekete geçti.

Çorum Belediyesi'nden Yanginzede Ailelere Destek
Çorum’da son bir hafta içerisinde meydana gelen 3 yangin olayinin ardindan Belediye Baskan Yardimcisi Turhan Candan, Sosyal Yardim Isleri Müdürü Fatih Sak ile birlikte yanginzede aileleri ziyaret etti. Yanan evlerde incelemelerde bulunan Candan, ailelere geçmis olsun dileginde bulunarak, Çorum Belediyesi olarak her zaman yanlarinda olduklarini dile getirdi.

Belediye Baskan Yardimcisi Candan, önce Bahçelievler Mahallesi Dumlupinar 56’nci sokakta ikamet eden Dursun Yilmaz’a, ardindan Ulukavak Mahallesi Selimiye 1. Sokak’ta ikamet eden Havva Dogan’a ait yanginda zarar gören evleri ziyaret etti. Yanginzede vatandaslara Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’in geçmis olsun dilegini ileten Candan, “Arkadaslarimiz evlerde gerekli tespitleri yapacaklar. Çorum Belediyesi olarak her türlü konuda sizlere yardimci olacagiz. Evlerinizi tekrar yasanir hale getirecegiz” dedi.

Candan, Yeniyol Mahallesi’nde meydana gelen yanginda hayatini kaybeden Harun Karaçam’in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Candan, 39 yasindaki engelli oglunu yanginda kaybeden ve ayni yanginda esiyle birlikte kendisi de yaralanan Hüseyin Karaçam’a bassagligi ve geçmis olsun dileginde bulundu. Elim olaydan duyduklari üzüntüyü dile getiren Candan, Çorum Belediyesi olarak yanlarinda olduklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA