Sinan Güler Çocuklarla Bir Araya Geldi

Balikesir’de Ercan Kivrak Ilkokulu, Çanakkale’de ise Ayvacik Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen ve 8-15 yas grubu 200 ögrencinin temel basketbol egitimi aldigi kampta eski milli basketbolcu Sinan Güler de çocuklarla bir araya geldi.

Sinan Güler Çocuklarla Bir Araya Geldi
Balikesir’de Ercan Kivrak Ilkokulu, Çanakkale’de ise Ayvacik Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen ve 8-15 yas grubu 200 ögrencinin temel basketbol egitimi aldigi kampta; çocuklarin atletik performans ölçümü ve takibi yapilirken, temel motorik özelliklerin gelistirilmesi, basketbol temel durusu, top hakimiyeti ve dripling, sut mekanigi, savunma, hücum bilgisi, pas çesitleri, temel oyun kurallari, takimdaslik, iletisim ve yardimlasma ile egitsel oyunlarin teknigi anlatildi. Enerjisa Üretim CEO’su Ihsan Erbil Bayçöl, yil içerisinde Adana, Aydin ve Mugla sehirlerinde çocuklari, basketbolun duayen isimleriyle bir araya getireceklerini söyledi.



Sinan Güler: "Her çocugun spora ulasmasi ve deneyimleyebilmesini hedefliyoruz"

Basketbol kampinda açiklamalarda bulunan eski milli basketbolcu Sinan Güler, "Çocuklarin gelisiminde spor çok önemli bir etken. Çocuklarin zihinsel ve bedensel gelisimine büyük katki saglayan sporu, daha ulasilabilir bir noktaya tasimak istiyoruz. Bu hedef dogrultusunda, her çocugun spora ulasmasi, sporla yasamasi ve sporu deneyimleyebilmesi bizim için çok önemli. Amacimiz daha ulasilabilir’ bir spor yapisini benimsemek ve çocuklarin kendilerini kesfetmesini saglamak. Balikesir ve Çanakkale’de gerçeklestirdigimiz kampta, çocuklarin isteklerini ve arzularini görmek bizi çok mutlu etti" seklinde konustu.

Kaynak: İHA