Bayrampasa'da Kamyonet Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 6 Yarali

Bayrampasa’da otomobil ile sebze tasiyan kamyonet çarpisti. Kazada yaralanan 6 kisi saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Bayrampasa'da Kamyonet Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 6 Yarali
Kaza, Bayrampasa Hal Baglanti Yolu Edirne istikametinde saat 02.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan Murat D. kontrolündeki 34 DL 4258 plakali sebze yüklü kamyonet ile ayni yönde seyir halinde olan Emre A. hakimiyetindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpisti. Kazada otomobil kullanilamaz hale gelirken, savrulan kamyonet çelik bariyerlerin üzerine çikarak durabildi.

Kaza sonrasi kamyonet ve otomobil içinde bulunan 6 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Itfaiye yaralilari sikistiklari yerden çikararak saglik ekiplerine teslim etti. Yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan saglik ekipleri tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri ise kaza yerinde herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi olay yerinde güvenlik önlemi aldi.

Kazada yaralan, Ümit S., Gönül K., Mahmut D., Emre A., Fevzi V., Beritan A., tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirildi.

Kaza sonrasi kamyonetten yola dökülen sebzeler belediye temizlik ekipleri tarafindan temizlendi. Bariyerlere çikan kamyonet ise vinçle indirilerek olay yerinden kaldirildi.

Polis ekipleri tarafindan herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için tek seritten kontrollü olarak saglanan trafik kaza yerinin temizlenmesinin ardindan tamamen açildi.

Öte yandan 6 kisinin yaralandigi kazayla ilgili polis ekiplerinin sorusturmasi sürüyor.
Kaynak: İHA