Sivesiyle Bir Sehri Kendine Hayran Birakti Açiklamasi 86'Lik Raife Nine Sosyal Medyanin Yeni Fenomeni Oldu

Elazig’in merkeze bagli Zenteriç köyünde yasayan 86 yasindaki Raife Erdem paylastigi videolarla sosyal medyada kisa sürede fenomen oldu. Videolari milyonlarca kez izlenip begeni yagmuruna tutuluyor.

Sivesiyle Bir Sehri Kendine Hayran Birakti Açiklamasi 86'Lik Raife Nine Sosyal Medyanin Yeni Fenomeni Oldu
Merkeze bagli Zenteriç köyünde yasayan 86 yasindaki Raife babaanne, son zamanlarda sosyal medya fenomenleri arasina girdi. Elazig’in öz sivesini kullanan nadir insanlardan biri olan Raife nine, su sira Elazig’in fenomeni. Raife nine, tatli sivesi, görüntüsü ve dogalligiyla kisa sürede Elazig’in fenomen babaannesi oldu. Her sey torunu Nazende tarafindan bir sosyal medya hesabinin açilmasiyla basladi, Raife nine konustu torunu kayit etti. Ne olduysa ondan sonra oldu. Elaziglilar özledigi o dogal siveyi, o eski Elazig kadinini, Elazig’in eski örf ve adetlerini Raife ninede gördü. Raife nine konustukça, eskileri anlattikça Elaziglilari tarihte yolculuga çikardi. Kisa sürede milyonlarca kez izlenen videolari büyük begeni topladi.

’’11 tane torunum var simdi de Elazig’in hepsi torunum olmus’’

Videolari begeni rekoru kiran Raife Erdem, “Zenteriç köyünde dogup orada büyüdüm. Evlendikten sonra Zenteriç köyünden ayrildim. Babamin evi güzeldi sikayetçi degilim. Herkes benim evimi biliyor. Çok misafirlerim vardi. Eskiden benden sikayetçiydiler, bu ne kadar misafir agirliyor derlerdi. Eskiden kimse büyüklerin karsisinda konusmazdi, saygidan ama simdi öyle bir sey yok. Hiç anama babama karsi gelmemisim. Babam dua ederdi, kizim rahat ekmekler yiyesin yoksulluk görmeyesiniz Allah darda birakmasin sizi derdi. Herkese örnek olmusum. Insallah gücüm yeter Elazig’in babaannesi olayim. Allah Türkiye’mize zeval vermesin daha çok gelistirmeyi nasip etsin insallah. Takipçilerimi seviyorum. Beni seveni bende çok severim ama vallahi sevmeyeni de severim. 11 tane torunum var simdi de Elazig’in hepsi torunum olmus. Kurban olayim askerlerimize. Allah islerini güçlerini rast getirsin” dedi.

Kaynak: İHA