Miniklerden IZGIM Çocuk Atölyelerine Yogun Ilgi

Izmit Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Izmit Kadin Girisimciler Merkezinde çocuklarin ara tatilini degerlendirmeleri amaciyla gerçeklestirilen Çocuk Atölye çalismalari devam ediyor.

Miniklerden IZGIM Çocuk Atölyelerine Yogun Ilgi
Izmit Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Izmit Kadin Girisimciler Merkezi’nde IZGIM, okullarin ara tatile girdigi dönemde ilk ve ortaokul ögrencilerini misafir etmeye basladi.

Izmit Kadin Girisimciler Merkezindeki girisimcilerden olan Fatma Öz, “Çocuklarimiz buraya geldiginde onlar hayal ediyor, biz yapmalarina yardimci oluyoruz. Onlara istedikleri, hayal ettikleri her seyi yaptiriyoruz. Çocuklarimizin yaptiklari ürünler bir kez firina giriyor. Sonra onlari evde boyuyorlar. Eglenceli bir aktivite geçiriyorlar. Çocuklar mutlu, aileler mutlu, biz mutluyuz” dedi.



“Karne hediyelerini çocuklarimiz elleri ile hazirlamis oluyorlar”

IZGIM’de görevli ögretmen Pelin Bagdiken, “Yariyil tatilini en iyi sekilde degerlendirmek için çocuklarimizi 7 farkli atölyede agirliyoruz. 450 online basvurunun ardindan çocuklarimizi atölyelerimizde misafir ediyoruz. Çocuklarimiz mutlu, biz de mutluyuz. Atölye çalismalarinin ardindan çocuklara kendi yaptiklari ürünleri hediye ediyoruz. Böylece karne hediyelerini çocuklarimiz elleri ile hazirlamis oluyorlar” diye konustu.



3 Subat tarihine kadar devam edecek

23 Ocak tarihinde baslayan ve 3 Subat Cuma gününe kadar devam edecek olan atölye çalismasinda çocuklar; tokat baski, keçe, mozaik, seramik, taki tasarimi, makrome ve hediyelik obje konulu workshoplara katilarak kendi el emegi ürünlerini üretip yeni deneyimler kazanacak ve keyifli zaman geçirme firsati yakalayacaklar.
Kaynak: İHA