Kozluk'ta Market Yangininda 2 Kisi Hafif Derecede Yandi, 10 Kisi Dumandan Zehirlendi

Batman’in Kozluk ilçesinde Bekirhan beldesinde bir marketin deposunda yangin çikti. Kisa sürede büyüyen alevler 3 katli eve siçradi. 2 kisinin vücudunda hafif derecede yaniklar olusurken, yaklasik olarak 10 kisi de çikan yangin dumanindan zehirlendi.

Kozluk'ta Market Yangininda 2 Kisi Hafif Derecede Yandi, 10 Kisi Dumandan Zehirlendi
Alinan bilgilere göre, Kozluk ilçesine bagli Bekirhan beldesinde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle Hikmettullah Daragan’a ait tarimsal gübre, insaat ve gida malzemelerinin bulundugu depoda yangin çikti. Kisa sürede büyüyen alevler deponun üstünde bulunan 3 katli eve siçradi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Itfaiye ekipleri depodan eve siçrayan alevleri kontrol altina alarak söndürdü. Yanginda evin büyük bir bölümün kullanilamaz hale geldi. 2 kisinin vücudunda hafif derecede yaniklar olusurken yaklasik olarak 10 kisi de çikan yangin dumanindan zehirlendi. Yaralilar ve dumandan zehirlenen vatandaslar Batman ve Kozluk ilçelerinde bulunan hastanelere tedbir amaçli kaldirildigi ögrenildi.

Yanginin çikis nedeniyle ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA