Cumhurbaskani Erdogan'den Denizli Paylasimi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, merkezi hükümet, Büyüksehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdigi 232 tesisin toplu açilisini yapmak üzere geldigi Denizli için sosyal medya hesabindan paylasim yapti.

Cumhurbaskani Erdogan'den Denizli Paylasimi


Cumhurbaskani Erdogan ile kabinesindeki 9 bakani ve üst düzey bürokratlarin bulundugu heyet; bakanliklarin, Denizli Büyüksehir Belediyesinin ve ilçe belediyelerinin Denizli’de hayata geçirdigi 232 tesisin toplu açilis kurdelesini kesmek için sehre ulasti. 18 milyar lira degerindeki projelerin açilisini yapacak olan Cumhurbaskani Erdogan’in Denizli’ye gelisinden dakikalar önce Cumhurbaskanliginin resmi sosyal medya hesabindan yapilan paylasimda; “Eser ve hizmet siyasetimizin en yakin sahitlerinden Denizli, Türkiye Yüzyili’na hazir” mesaji paylasildi.

Cumhurbaskani Erdogan’dan Denizli paylasimi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, yapilacak toplu açilis töreni öncesi sosyal medya hesabindan Denizli’ye iliskin video paylasti. Videoda Denizli’nin Pamukkale, horoz ve kayak merkezi basta olmak üzere ünlü mekanlarinin yani sira bugün açilisi yapilacak tesislere ait görüntülere yer verildi.

Kaynak: İHA