CHP Batman Saha Çözüm Ekibi'nden Baskan Günel'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kusadasi Ilçe Örgütü tarafindan dört gündür Kusadasi’nda agirlanan CHP Batman Saha Çözüm Ekibi, gezilerinin son gününde Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’i makaminda ziyaret etti. Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari ve Meclis Üyesi Emre Fazlilar’in da katildigi ziyarette genel ve yerel seçimlere iliskin fikir alisverisinde bulunuldu.

CHP Batman Saha Çözüm Ekibi'nden Baskan Günel'e Ziyaret


Geçtigimiz ay Batman ziyareti sirasinda partililerle bir araya gelen ve sehri gezen Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel tarafindan Kusadasi’na davet edilen ve CHP Kusadasi Ilçe Örgütü tarafindan Kusadasi’nda agirlanan CHP Batman Saha Çözüm Ekibi, gezi programlarinin son gününde Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Dört günlük gezi programlarinda sehirdeki kültürel ve tarihi alanlari ziyaret ederek bilgi alan CHP Batman Saha Çözüm Ekibi, makam ziyaretinde sehri çok begendiklerini ifade etti.



Ekibe Kusadasi Belediyesi tarafindan yasama geçirilen projeler ve çalismalar ile ilgili olarak bilgi aktaran Baskan Ömer Günel, “Kusadasi Belediyesi olarak sehrimize alt ve üst yapi yatirimlari yaparken bir yandan da sosyal belediyecilik alaninda projeler üretiyoruz. Ayni zamanda en önemli degerimiz olan gençlerimizi ve gelisen teknoloji ile birlikte zamana ve mekana bagli olmadan çalisan dijital göçebeleri de unutmadan Istasyon Kusadasi ve Kampinova gibi projeler ile sehrimizi dünyaya entegre eden tesisler kuruyoruz” dedi.



CHP Batman Saha Çözüm Ekibi üyeleri ise Baskan Ömer Günel’e tesekkür ederek dört günlük gezileri boyunca sehirde yasama geçirilen projeleri ve çalismalari inceleme firsati bulduklarini belirterek Kusadasi’ndan ve Kusadasi Belediyesi tarafindan yapilan çalismalari çok begendiklerini ve Batman’a döndüklerinde edindikleri fikirleri paylasacaklarini dile getirdiler.
Kaynak: İHA