Baskan Yilmaz'dan Gençlere Skate Park

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, gençlere vermis oldugu skate park sözünü tuttu.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Sükraniye Mahallesi’nde bulunan Ahmet Taner Kislali Meydani Parki’nin 2’nci etabina skate park kazandiriyor. 500 metrekare alan içerisine kazandirilacak olan parkta devam eden çalismalari yerinde inceleyen Baskan Oktay Yilmaz, proje çerçevesinde kaykay pistinin hemen yanina futbol, voleybol ve basketbol oynamak isteyen gençler için de çok özellikli bir saha yapacaklarini belirtti.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, ‘Hizmette Öncelik gençlerindir’ siariyla egitimden is hayatina, kültür sanattan spora hayatin her alaninda gençlerin yaninda olduklarini ifade etti.

Hizmet anlayislarinin merkezinde gençlerin bulunduguna isaret eden Baskan Yilmaz, “Göreve geldigimiz günden bu yana gençlerimize yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Yenilerini de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sükraniye Mahallesi’nde hizmete açtigimiz Mümine Seremet Uyumayan Kütüphanemiz, açildigindan bu yana gençlerimizin bulusma noktasi oldu. Evlatlarimizin yogun ilgi gösterdigi kütüphanenin hemen yani basina yine onlardan gelen talep üzerine skate pak kazandiriyoruz. Gençlerimiz bizden özellikle kaykay, paten ve bisikletleriyle akrobasi hareketleri yapabilecekleri bir pist istediler. Biz de gençlerimizin kaykaylariyla rahatlikla kayabilecekleri çok güzel bir parkin hazirliklarina basladik. Çalismalarin tüm hiziyla devam ettigi kaykay pistini insallah kisa sürede tamamlayip evlatlarimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA