Baskan Arisoy Dogalgaz Patlamasinin Yasandigi Noktada Inceleme Yapti

Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy aksam saatlerinde dogalgaz patlamasinin yasandigi noktada incelemelerde bulundu. Incelemeler sonrasi açiklama yapan Arisoy, “Büyük geçmis olsun her hangi bir kimsenin zarar görmemis olmasi en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada bütün tedbirler alinmis durumda.” dedi.

Baskan Arisoy Dogalgaz Patlamasinin Yasandigi Noktada Inceleme Yapti
Aksam saatlerin de Zeytinburnu Çirpici Mahallesi Çayir sokakta dogalgaz sizintisinda kaynakli patlama meydana gelmis ve yükselen alevler nedeniyle 4 araç hasar görmüstü. Patlamadan kisa bir süre sonra Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy da olay yerine gelerek patlamanin gerçeklestigi ve çöken yolda incelemelerde bulundu. Arisoy incelemeleri sirasinda yetkili personelden de bilgi aldi.

Incelemelerinin ardindan açiklama yapan Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy, “Arkamda görmüs oldugunuz alanda çökmeyle birlikte bir yangin çikti ve araçlar zarar gördü. Bu bölgede suan elektrik ve dogalgaz yok. Hemen buraya bakan binalar bosaltildi. Büyük geçmis olsun her hangi bir kimsenin zarar görmemis olmasi en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada bütün tedbirler alinmis durumda. Zeytinburnu Buz Adasi bu çevrede oturan vatandaslarimiz için sabaha kadar hazir bütün ihtiyaçlarini gidermek için hazirliklarimizi yapiyoruz. Tekrar geçmis olsun.
Kaynak: İHA