Rus Kadinin Satiliga Koydugu Milyonluk Lüks Otomobili Kundaklandi

Antalya’da Rus uyruklu Dagistan Cumhuriyeti vatandasi kadinin 4,2 milyon lira degerindeki lüks otomobili, kimligi belirsiz bir kisi tarafindan kundaklandi. Aracini geçen yil satin aldigi ögrenilen Rus kadin üzüntü yasarken, kundaklama ani güvenlik kamerasina yansidi.

Rus Kadinin Satiliga Koydugu Milyonluk Lüks Otomobili Kundaklandi
Olay, saat 11.50 siralarinda Kepez ilçesi Fevziçakmak Mahallesi 6244/1 Sokak’ta bir sitedeki apartmanin otoparkinda yasandi. Apartmanin birinci katinda oturan Zuleykha Pasayeva’nin (38) aracindan dumandan yükseldigini görünce yangin tüpüyle alevleri söndürdü. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kameralarinin incelenmesinin ardindan Pasayeva’nin aracinin kimligi belirsiz bir kisi tarafindan kundaklandigi ortaya çikti.

4,2 milyona satiliga koydu

Geçen yil aldigi lüks otomobilini, 4,2 milyon liradan satmak için ilan yakin bir tarihte ilan verdigi ögrenilen Pasayeva, polise sikayetçi oldu. Ekipler, güvenlik kameralarindaki eskale göre süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Kundaklama ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan, kundaklama ani sitenin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, maske takan ve kafasi kapüsonlu bir kisinin siteye girdigi ve aracin arkasina dogru yöneldigi, tam bu sirada da aracin arkasindan alevlerin çiktigi görüldü.

Sahsin araçta çikan yanginin ardindan olay yerinden yaya olarak uzaklasmasi da görüntülere yansidi.
Kaynak: İHA