Oglu Tarafindan Yaralanan Annenin Markete Sigindigi Ve Polisin Müdahale Ettigi Anlarin Görüntüsü Ortaya Çikti

Antalya’da oglu tarafindan biçaklanan kadinin markete sigindigi anlarin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Izinli polis memuru biçakli genci marketten çikarttigi anlar saniye saniye kaydedildi.

Oglu Tarafindan Yaralanan Annenin Markete Sigindigi Ve Polisin Müdahale Ettigi Anlarin Görüntüsü Ortaya Çikti
Alanya’nin Güllerpinari Mahallesi’nde meydana gelen olayda psikolojik sorunlari oldugu ileri sürülen I.T. (26), yasadiklari dairede annesi Ülkü T,’yi biçakla yaraladi. Oglu tarafindan biçakla yaralanan Ülkü T, can havliyle sokaga çikti. Evlerinin yaklasik 50 metre uzakliktaki markete siginan kadinin arkasindan biçakla gelen oglu market içerisinde de saldirmak istedi. O esnada markette bulunan izinli polis memuru gencin elindeki biçagi aldi. Agir yarali olarak Ülkü T, hastaneye kaldirilirken I.T, ise gözaltina alindi.

O anlar marketin güvenlik kameralarina yansidi

Güvenlik kameralarina saniye saniye yansiya o anlarda Ülkü T, yarali halde arkasina bakarak markete giriyor. Ülkü T’nin hemen arkasindan oglu I.T, geliyor. Ülkü T’nin markette bulunanlardan yardim istiyor. Bu esnada I.T, elinde biçakla marketten içeriye dogru girerek annesine yöneliyor. o esnada alisveris yapmak için markette bulunan izinli polis memuru sogukkanlilikla I.T’yi marketten çikartiyor.
Kaynak: İHA