Park Halindeki Araçta 3 Ceset Gören Vatandas O Anlari Anlatti

Ankara’nin Ayas ilçesinde yol kenarinda park halinde duran otomobil içerisinde 3 kisinin cansiz bedeni bulundu. Bir görgü tanigi o anlari anlatarak, “Araç içerisinde içki siseleri oldugunu söylediler. Egzoz gazindan da sizinti olabilecegini söylüyorlar” dedi.

Park Halindeki Araçta 3 Ceset Gören Vatandas O Anlari Anlatti
Olay, Ankara’nin Ayas ilçesinde D-140 karayolu üzerinde meydana geldi. Iddialara göre, çevredeki vatandaslar park halindeki 06 Y 0820 plakali otomobil içerisinde 3 kisinin hareketsiz yattigini gördü. Ihbar üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. 112 Acil servis ekipleri otomobil içerisindeki 3 kisinin hayatini kaybettigini belirledi. Jandarma ekipleri otomobil içerisinde bulunan 3 kisinin Satilmis Koç (41), Kurban Duran (41) ve Mehmet Gökdemir (43) oldugunu tespit etti. Olay yerinde yapilan ilk incelemede ise hayatini kaybeden sahislarin vücutlarinda herhangi bir darp ya da kesici ize rastlanilmadigi gözlemlendi. Otomobil içerisinde çok sayida alkol sisesi oldugu ve araç içerisinde yogun egzoz kokusunun oldugu belirtildi. Kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için 3 kisinin cansiz bedenleri Ankara Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

“Araç içerisinde içki siseleri oldugunu söylediler”

Olayin taniklarindan Senol Parlak, “Öglen namazina giderken jandarmanin geldigini gördük. Bir aracin etrafini seritle sarmislardi. Araç içerisinde üç tane ceset oldugunu söylediler. Doktor ve savci geldi. Incelemeler yapildiktan sonra cesetler adli tipa gönderildi. Araç içerisinde içki siseleri oldugunu söylediler. Egzoz gazindan da sizinti olabilecegini söylüyorlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA