Kollari Ve Kafasi Olmayan Ceset Gizemini Koruyor

Antalya’da ormanlik alanda bulunan, kafasi ve kollari olmayan çiplak erkek cesedinin kimligini belirleme çalismalari devam ediyor. Öte yandan polis ekipleri olayla ilgili çevrede bulunan güvenlik kameralarindan delil toplarken yapilan incelemede cesedin kollarinin biçakla kesildigi tespit edildi.

Kollari Ve Kafasi Olmayan Ceset Gizemini Koruyor
Olay, Kepez ilçesi Santral Mahallesi 3270 Sokak üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle gezintiye çikan emekli polis memuru Faruk Çavus, yol kenarinda ceset gördü. Çavus’un 112 Acil Çagri Merkezine durumu bildirmesinin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Hayvan barinagina yakin bölgede bulunan erkek cesedinin kafasinin ve kollarinin olmadigi tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasi ve savcinin incelemesinin ardindan ceset, kimligi belirlenmek ve ölüm nedeni arastirilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan Antalya Il Emniyet Müdürlügü ekipleri ceset kimlik çalismalarina devam ediyor. Ekipler arastirma çerçevesinde olay yerine giden yollarin üzerinde bulunan güvenlik kamerasi görüntüleri üzerinde de arastirma baslatti. Yapilan ilk incelemede cesedin kollarinin biçakla kesildigi tespit edildi. Olay yerinde bugün ise sessizlik hakim.
Kaynak: İHA