Ihtiyaç Sahiplerine Dagitilan Ekmeklerin Bedelini Hayirsever Ödüyor

Çorum’un Sungurlu Ilçesinde, hayirsever bir is insani, ekmek firinlari araciligiyla vatandaslara ücretsiz ekmek ulastiriyor.

Ihtiyaç Sahiplerine Dagitilan Ekmeklerin Bedelini Hayirsever Ödüyor
Sungurlu’da hayirsever bir is insani tarafindan günlük satin alinan 100 ekmek, Baspinar ve Sunguroglu Mahallesi’nde bulunan iki farkli ekmek firininda gün boyu vatandaslara ücretsiz olarak ulastiriliyor.

Dagitimin 1 ay boyunca devam edecegini söyleyen Lüks Karadeniz Ekmek Firini sahibi Erhan Çavusoglu, “Ismini açiklamak istemeyen bir hayirseverimiz, bizden 1 ay boyunca 50 ekmegi ihtiyaç sahiplerine dagitmamizi istedi. Bunu farkli firinlarda da yaptigini duyduk. Ihtiyaci olan hemserilerimiz almaya basladi.

Vatandaslara ilaç gibi geliyor. Çünkü gerçekten alamayan çok insan var. Biz burada bire bir yasiyoruz. Dagitmak bizim de hosumuza gidiyor. Allah kabul etsin. Hayirseverimize çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaslarin yapilan dagitimdan duydugu memnuniyetin yüzlerine yansidigini ifade eden Tas Firin Unlu Mamulleri sahibi Yasin Karaagaç ise “Insanlarimiz için gerçekten iyi oluyor. Halkimiz faydalaniyor. Onlarin memnuniyeti de yüzlerinden belli oluyor. Dua ediyorlar, güzel sözler söylüyorlar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA