Batman'da Engelli Vatandaslar Sinemada 'Bugday Tanesi' Filminde Bulustu

Batman’in Kozluk ilçesinde engelli vatandaslar “Sevgi Varsa Engel Yoktur” projesi çerçevesinde; engelli milletvekili Serkan Bayram’in hayat hikayesini konu alan “Bugday Tanesi” filmini sinema salonunda izledi.

Batman'da Engelli Vatandaslar Sinemada 'Bugday Tanesi' Filminde Bulustu


Kozluk Kaymakami Ekrem Güngör öncülügünde baslatilan proje ile engelli bireylerin sosyal ve kültürel hayata katilimini saglamak amaçlandi. Bu proje ile birlikte engelleri asan vatandaslara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin sayisini arttirmak istediklerini dile getiren Kaymakam Güngör, “Sevgi varsa engel yoktur projemiz ile birlikte, hemsehrilerimizin yilin ilk gününde farkli bir gün geçirmesini istedik ve sinema ile yemek etkinligi düzenledik. Engelli vatandaslarimizin sosyal hayata katiliminin saglanmasi için elimizden geldigince bütün engelleri kaldirmaya, sevgi varsa engel yoktur diyerek çalismaya devam edecegiz” ifadelerinin kullandi.

Sinemada salonundan çiktiktan sonra yemekte bulusan engelli vatandaslar ve aileleri memnuniyetlerini dile getirerek, projede emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA