Üsküdar Tebessüm Kahvesi'ndeki Down Sendromlu Gençlerden Cumhurbaskani Erdogan Ve Ronaldo'ya Davet

Üsküdar Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen etkinlikte eski hakem ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar ile televizyon spor programcisi ve yorumcusu Ertem Sener down sendromlu gençlerle Tebessüm Kahvesi’nde bir araya geldi. Ahmet Çakar hakemliginde futbol maçi sözü alan down sendromlu gençler Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve futbolcu Cristiano Ronaldo’yu Tebessüm Kahvesine davet etti.

Üsküdar Tebessüm Kahvesi'ndeki Down Sendromlu Gençlerden Cumhurbaskani Erdogan Ve Ronaldo'ya Davet


Üsküdar Belediyesi, down sendromlu bireyleri eski hakem ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar ile yine televizyon spor programcisi ve yorumcusu Ertem Sener ile Tebessüm Kahvesi’nde bir araya getirdi. Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen’in de katildigi etkinlikte down sendromlu gençler Ahmet Çakar ve Ertem Sener ile sohbetler ederek fotograflar çektirdi. Renkli anlarin yasandigi etkinlikte down sendromlu gençler Ahmet Çakar hakemliginde futbol sözü aldi. Down sendromlu Zuhal Basbülbül’ün Fatih Terim ile görüsmek istemesi üzeri Ertem Sener telefon ile Terim’i arayarak Zuhal Basbülbül ile görüstürdü. Etkinlikte down sendromlu Emrah Kuru da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve futbolcu Cristiano Ronaldo’yu Tebessüm Kahvesine davet etti. Etkinlik sonrasi Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, Ahmet Çakar ve Ertem Sener’e Üsküdar’in sembollerinden katip ve katibe hediyesinde bulundu.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, “Bugün Tebessüm Kahvemizin çok özel misafirleri vardi. Ahmet Çakar hocamiz sag olsun bütün yogunluguna ragmen bu sosyal sorumluluk projesini çok önemsedigini, duyar duymaz gelmek istedigini söyledi.

Biz de çok mutlu olduk. Sag olsunlar vakit ayirdilar. Çocuklarimiz görünce çok mutlu oldular. Amacimiz çocuklarimizi mutlu etmek. Kendilerine tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA