Pusu Kurduklari Husumetlilerinin Otomobilini Kursunladilar

Atasehir’de aralarinda husumet bulunan kisi ya da kisiler pusu kurulan otomobildeki kisileri kursun yagmuruna tuttu. Yaklasik 10 merminin isabet ettigi otomobilde bulunanlar, soförün geri geri kaçmasi sayesinde saldiridan yara almadan kurtuldu. Kursunlar park halinde bulunan 34 HA 3511 plakali otomobile de isabet etti.

Pusu Kurduklari Husumetlilerinin Otomobilini Kursunladilar
Olay saat 23.30 siralarinda Içerenköy Mahallesi, Balin Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Balin Sokak üzerinde ilerleyen 34 ECZ 546 plakali otomobil, Tepelik Sokak girisine geldigi sirada, henüz kimligi belirlenemeyen kisi ya da kisiler tarafindan kursunlandi. Çok sayida mermi isabetinin bulundugu otomobilin sürücüsü araci geriye dogru sürerek saldiridan hem kendisini hem de otomobilde bulunanlari kurtardi. Saldiri aninda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil elektrik diregine çarparak durabildi.

Saldirinin ardindan olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptigi inceleme sirasinda, saldirida park halinde bulunan 34 HA 3511 plakali otomobile de mermi isabet ettigi belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi inceleme sirasinda, sokakta yaklasik 15 kovan bulundu. Saldirinin hedefinde bulunan 34 ECZ 546 plakali otomobilde yapilan incelemede ise yaklasik 10 mermi girisinin oldugu belirlendi.

Saldiriya ugrayan otomobilde bulunan ve kimlikleri ögrenilemeyen 3 kisi polis ekipleri tarafindan ifadelerine basvurulmak üzere emniyete götürüldü. Polis, saldiriyi gerçeklestiren kisi veya kisilerin bulunmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA