Gürsu Belediyesi 2 Bin 500 Kisiyi Is Sahibi Yapti

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi, bugüne kadar gerçeklestirdigi 50 istihdam bulusmasinda 5 bin kisiyle firmalar arasinda köprü olusturdu. Bu kisilerin yarisi is sahibi oldu.

Gürsu Belediyesi 2 Bin 500 Kisiyi Is Sahibi Yapti
“Istihdam odakli birçok proje ve hizmete imza atarak, bugüne kadar gerçeklestirdigimiz 50 istihdam bulusmamizda, 5 bin vatandasimiza is imkani sunduk” diyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Istihdam bulusmalarimiza katilan 5 bin vatandasimiz arasinda 2 bin 500’ü is sahibi oldu. Firmalarin ihtiyaç duydugu personellerde aranan niteliklere göre is arayan hemsehrilerimizin basvuru yapmasini saglayarak, is ihtiyaci olan kisilerin de kendi beklentilerine uygun islere basvuru yapmalarina imkan sunuyoruz. Gürsu sinirlari dogrultusunda baslattigimiz istihdam bulusmalarimizda geldigimiz noktada artik Gürsu disindan da basvurularin yapiliyor olmasi yaptigimiz hizmetin faydasini görmemiz açisindan bizleri motive ediyor. 2021 yilinda faaliyete aldigimiz Kollektif Kariyer Merkezi’miz, Gürsu ve Bursa’mizin sinirlarini asarak birçok ilden de talep alir hale geldi” dedi.

Gürsu Belediyesi’nden 50. istihdam bulusmasi

Gürsu Belediyesi hizmet binasinda gerçeklestirilen 50. istihdam bulusmasinda, Yazaki Firmasi yetkilileriyle ’üretim operatörü’ pozisyonuna uygun olan adaylarin görüsmesi saglandi. Istihdam bulusmasi çerçevesinde basvuru ve mülakat islemleri gerçeklestirilerek, 18-40 yas arasi kisilerin is görüsmesi gerçeklestirmesi için fiziki ve psikolojik bir ortam olusturuldu.

“Istihdam seferberligine katki sunmak amaciyla çalisma arkadaslarimizla birlikte dikkate deger bir çaba ortaya koyuyoruz. Bu amaçla olusturdugumuz Kollektif Kariyer Merkezi’mizle, belediyemize is basvurusunda bulunan kardeslerimizle firmalarimiz arasinda köprü olmaya devam ediyoruz. Her yönüyle isin özelliklerinin belirtildigi duyurularimizla organize ettigimiz istihdam bulusmalarinda, is arayan hemsehrilerimizin kendilerinin beklentileri ve yeterliliklerine göre is basvurularini yapmalarini sagliyoruz. Tüm is kollarinda hizmet veren firmalarla kurdugumuz baglantilarla tüm hemsehrilerimizin kendilerine uygun niteliklerde is imkanlari elde etmelerine imkan sunuyoruz. Böylece sirketlerin eleman ihtiyaçlarini gidermelerine, is arayan vatandaslarimizin da is imkanlarina ulasmalarina destek olarak dertlerine derman oluyoruz. Hem is arayan kardeslerimize hem de personel ihtiyaci olan firmalarimiza destek olmaya çalisiyoruz. Bunun yaninda sanayicimizin en çok ihtiyaç duydugu is dallarinda eleman yetistirilmek üzere meslek edindirme kurslari, girisimcilik kurslari da düzenliyoruz. Böylece sirketlerin ihtiyaci olan ara eleman ihtiyacinin giderilmesine katki sagliyoruz. Istihdam bulusmalarimiza katilan tüm firmalara istihdama destekleri için tesekkür ediyorum“ dedi.

Kaynak: İHA