Çocuklar Ve Aileleri Bu Habere Çok Sevinecek Açiklamasi KUMSMALL Crocuspark Açiliyor

Türkiye’nin en büyük kapali oyun alani olan CrocusPark, 20 Ocak Cuma gününden itibaren KUMSMALL AVM’de hizmet vermeye devam edecek. Yaklasik 5 bin metrekarede yer alan CrocusPark’ta birbirinden eglenceli onlarca oyun alani bulunuyor.

Çocuklar Ve Aileleri Bu Habere Çok Sevinecek Açiklamasi KUMSMALL Crocuspark Açiliyor


Kayseri ve bölgedeki illerde yasayan çocuklar için oyunun ve eglencenin trendi degisiyor. Türkiye ve Avrupa’nin en büyük karma AVM’si olan KUMSMALL AVM, büyüklügüne yakisir bir oyun ve eglence alanini hizmete sunuyor. KUMSMALL AVM’de yaklasik 5 bin metrekare alanda kurulu bulunan CrocusPark’ta, çocuklarin doyasiya eglenebilecekleri ve enerjilerini atabilecekleri onlarca alternatif oyun üniteleri yer aliyor.

CrocusPark, 20 Ocak Cuma gününden itibaren hizmet vermeye devam edecek ve sömestrde çocuklar için en güzel tatil hediyesi olacak. Aileler, KUMSMALL’da halen devam eden mobilya festivalinden yararlanarak yüzlerce firmanin ürettigi binlerce ürün arasindan seçmek suretiyle evlerini yenilerken ya da moda ve lezzet mekanlarinda alisveris yaparken; çocuklar da CrocusPark’ta harika bir gün geçirme sansina sahip olacaklar.
Kaynak: İHA