Antalya'da Köprü Demirine Çarpan Otomobilde Can Pazari

Antalya’nin Aksu ilçesinde köprü demirine çarpip, dereye düsmek üzere olan otomobilde can pazari yasandi. Sikisan sürücü, araç kesilerek çikarilirken, yolcu ise hayatini kaybetti.

Antalya'da Köprü Demirine Çarpan Otomobilde Can Pazari
Kaza, saat 14.30 sirasinda Aksu ilçesi Boladan Çayi Köprüsü’nde meydana geldi. 36 yasindaki Özgür Bayen, 15 DL 160 plakali otomobiliyle kent merkezine dogru seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çikan otomobil, köprünün demirine çarpti ve dereye dogru kaymaya basladi.

Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede kaza yerine ulasan itfaiye ilk olarak araci düsmemesi için bagladi, ardindan vinç yardimiyla sabitledi. Sürücü koltugunda sikisan Özgür Bayen’i kurtarmak için ekipler seferber oldu. Aci içindeki Bayen’e saglik ekipleri serum takti. Yaklasik 45 dakikalik çalismanin ardindan parça parça kesilen araçtan Özgür Bayen agir yarali olarak çikarildi. Ambulansa alinan Bayen, özel bir hastaneye kaldirildi.

Yolcu bölümünde sikisan Özgür Bayen’in babasi Latif Bayen’in ise hayatini kaybettigi belirlendi. Yola çekilen otomobilin kapilari kesilerek, Latif Bayen’in cansiz bedeni çikarildi. Yapilan incelemelerin ardindan Latif Bayen’in cenazesi Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis ekipleri çalismanin yapildigi köprüde trafigi kontrollü olarak sagladi. Aracin yoldan çekilmesinin ardindan yol tamamen trafige açildi. Öte yandan, kaza yeri ve kurtarma çalismalari havadan da görüntülendi.
Kaynak: İHA