Cumhurbaskani Erdogan'a Genç Kizdan 21 Yillik Fotograf Sürprizi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile 2002 yilinda fotograf çektiren genç kiz Mugla Gençlik Bulusmasi’nda sürpriz yapti. 21 yil önceki fotografini gösteren üniversite ögrencisi Gülsen Tasoglu, "Ben 7-8 yaslarinda iken sizinle bir fotografimiz var” dedi. Erdogan ise “Gülsen senin bu çocuklugun ile su anki halin birbirine hiç benzemiyor” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan'a Genç Kizdan 21 Yillik Fotograf Sürprizi


Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Mugla’daki toplu açilis töreninin ardindan Fethiye ilçesinde gençler ile bulustu. Gençlik bulusmasinin açilisinda konusan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Rusya-Ukrayna olayinda Türkiye’nin konumunu gördünüz. Karadeniz tahil koridorunda sorunu, problemi çözen hangi ülke oldu? Türkiye. Ama isimiz bitmedi. Herkes Rusya’ya saldirirken, biz Rusya’ya saldirmadik. Tam aksine Sayin Putin ile olan iliskilerimizi daha önce nasilsa yine ayni sekilde koruduk. Hatta söyle güzel bir teklif yapti. Dedi ki, ben tahili bila bedel göndereyim. Biz de dedik ki, ‘Senin bila bedel gönderecegin tahili biz de fabrikalarimizda una çeviririz ve senin de arzu ettigin gibi fakir Afrika ülkelerine göndeririz. Hedefimiz fakir Afrika ülkelerine bu bugdayi una çevirip göndermek. Çünkü yüzde 44 Avrupa’ya gitmis bugüne kadar Afrika’ya yüzde 14 gibi bir oranda gönderilmis. Simdi biz bunu dengeleyip, o fakir fukara, garip gruba Afrika ülkelerine de insallah göndererek onlarin beklentilerine en güzel cevabi biz vermis olacagiz” dedi.



“2023 seçimlerinde biz gençlere güveniyoruz”

2023 seçimlerine deginen Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Önümüzdeki en büyük sinav 2023 seçimleri. Sizler seçimlerin en önemli aktörlerisiniz. Millet olarak bu seçimlerde sadece adaylar arasinda bir tercihte bulunmayacagiz. Verecegimiz oy ile eski Türkiye ile yeni Türkiye arasinda çok önemli bir tercih yapacagiz. Ya Türkiye yüzyili vizyonumuzla güzel, mutlu ve müreffeh yarinlara yelken açacagiz, ya da krizin kavganin belirsizligin, siyasi istikrarsizligin eksik olmadigi eski Türkiye iklimine yeniden dönecegiz. Masacilarin nasil bir Türkiye vadettigin sizler görüyorsunuz. Bu konuda en çok siz gençlere güveniyoruz” dedi.



21 yillik fotograf sürprizi

2023 yilinin ilk gençlik bulusmasini Antalya’da gerçeklestiren Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan burada kendisine sanatçi Cengiz Kurtoglu sürprizi yapilmisti. Cumhurbaskani Erdogan’a Mugla’da ise Bilgisayar Programlama son sinif ögrencisi Gülsen Tasoglu, 21 yil önce Cumhurbaskani Erdogan ile çekilmis fotografi ile sürpriz yapti. Gülsen Tasoglu, “Sayin Cumhurbaskanim benim sizinle güzel bir anim var onu paylasmak istiyorum. Ben 7-8 yaslarinda iken sizinle bir fotografimiz var” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan ‘”Nerede oldu bu” sorusuna Tasoüglu, “Izmir Evka-4 Spor Kompleksi açilisi” cevabi üzerine, “Gülsen senin bu çocuklugun ile su anki halin birbirine hiç benzemiyor” dedi.



“Bilgisayari hala sakliyorum”

O gün tek isteginin fotograf çektirmek ve annesine yazdirdigi mektubu vermek oldugunu belirten Gülsen Tasaoglu, “Ben bir gün öncesinden anneme bir mektup yazdirmistim. Size verebilmek için. O gün hem fotograf çektirip, hem de mektubu size ulatirdim ben. Mektubun içeriginde de sizden bir tane bilgisayar rica etmistim. Aradan bir hafta geçtikten sonra o bilgisayar geldi. Bilgisayar Programlama son sinif ögrencisiyim. O bilgisayar hala duruyor ve klavyesini her seyini sakliyorum” dedi.

Kaynak: İHA