Bilecik GFB'den Sefa Kalya Anisina Erzak Yardimi

Bilecik Genç Fenerbahçeliler (GFB) Dernegi tribün liderleri Sefa Kalya’nin ölüm yildönümü çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere bot, mont ve gida yardiminda bulundu.

Bilecik GFB'den Sefa Kalya Anisina Erzak Yardimi
Bilecik Genç Fenerbahçeliler (GFB) dernegi Bilecik’te tribün liderleri Sefa Kalya’nin 7’nci ölüm yildönümü nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere bot, mont ve gida yardiminda bulundu. Bilecik’teki dernek üyeleri tarafindan karsilan koliler ihtiyaç sahibi ailelere ulastirildi.

Bilecik Genç Fenerbahçeliler Dernegi Baskani Alper Badak, tribün lideri Sefa Kalya anisina böyle bir kampanya baslattiklarini ifade ederek, "Sefa Kalya, Fenerbahçeli olan olmayan herkes tarafindan iyi hatiralarla anilir. Bizler de Bilecikli Genç Fenerbahçeliler olarak tribün liderimizin vefatinin 7’nci yilinda onun anisina bir yardim kampanyasi düzenledik. Onun degerlerini yasatmak için elimizden geldigi kadar çalisacagiz. Sadece bu dönemde degil diger önemli gün ve haftalarda da Genç Fenerbahçeliler olarak gerekli çalismalari organize etme gayreti içerisinde oluyoruz. Düzenledigimiz kampanyaya Bilecik Genç Fenerbahçeliler Dernegi’nden arkadaslarimiz destek verip bu kampanyanin büyümesine vesile oldular. Sefa abimizin sancagi olan GFB’nin hak ettigi degeri bulmasi için onun yolunda ilerleyecegiz. Rahmetli agabeyimizi hayir dualari almak için çevremizdeki ihtiyaç sahibi ailelere erzak ve benzeri yardimlarda bulunduk. Rahmetli Sefa agabeyimizin adini yasatmaya devam edecegiz. Destek veren tüm arkadaslarimiza tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA