Aydin'da Kis Ortasinda Yazdan Kalma Günler

Ülke genelinde agir kis sartlari ve soguk hava etkisini gösterirken, yazdan kalma günler yasayan Aydin’da sicak havayi firsat bilenler kendilerini disari atti. Ocak ayinin ortasinda hava sicakligi 17-18 dereceyi gösterirken Aydin merkezdeki parklarda adeta adim atacak yer kalmadi.

Aydin'da Kis Ortasinda Yazdan Kalma Günler
Sabah güne günesli bir gün ile baslayan Aydinlilar günü parklarda geçirdi. Yediden yetmise herkesin park ve mesire alanlarina akin ettigi Efeler Ilçesi’nde geçtigimiz aylarda hizmete açilan Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne ait Tekstil Park’ta adim atacak yer kalmadi. Yaslilar sandalyeleri ve minderleri ile geldigi parkta çimenler üzerine yazdan kalma günün keyfini yasarken, çocuklar ise çesit çesit oyuncaklarin bulundugu parkta oynayip eglenmenin tadini keyfini çikardi.

Yillardir atil ve adeta madde bagimlilarin mekani haline gelen terkedilmis vaziyetteki Aydin Tekstil Alani’ni restore edip Aydinlilarin kullanimina sunan Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden vatandaslar, “Geçen yillarda buradan geçmeye korkarken bugün burada çocuklarimizla bos vakitlerimizi degerlendirmenin keyfini yasiyoruz” diye konustular.
Kaynak: İHA