Yeni Bulvar Için 243 Bina Yikildi

Sahinbey Belediyesi, sehrin trafigini rahatlatmak adina Bogaziçi Bulvari 2’nci etap çalismalarini araliksiz olarak sürdürüyor. Çalismalarda su ana kadar kamulastirilan 243 binanin ve 815 bagimsiz bölümün yikimi gerçeklestirildi.

Yeni Bulvar Için 243 Bina Yikildi
Sehrin çehresini degistirmek ve özellikle trafik sorununu ortadan kaldirmak için Özdemirbey 1’nci ve 2’nci etabi, Yesilvadi 12 seritli yol, YesilVadi Üç Katli Köprülü Kavsak çalismasini basariyla tamamlayan Sahinbey Belediyesi Bogaziçi Bulvari 1’nci etap çalismasinin ardindan baslattigi Bogaziçi 2’nci etap çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Sahinbey Belediyesi bulvarin 1’nci etabinda 261 bina ve 884 bagimsiz bölümün yikimini gerçeklestirirken, 2’nci etapta ise 243 bina ile 815 bagimsiz bölümün yikimini gerçeklestirdi.

243 bina kamulastirildi

Bogaziçi 2’nci etap çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, "Sehrin trafigini rahatlatmak adina Sahinbey Belediyesi olarak çalismaya devam ediyoruz. Bogaziçi 1’nci etap çalismamizin ardindan baslattigimiz Bogaziçi 2. Etap çalismamizda tüm hizi ile devam ediyor. Tabi ki bu yollari yaparken vatandasimizi magdur etmemeye özen gösteriyor ve yapilacak hizmetle vatandaslarimizin rahatligini ve konforunu önceliyoruz. Bogaziçi 1’nci etapta 261 bina ve 884 bagimsiz bölümün yikimini gerçeklestirerek vatandaslarimizi konforlu bir yola kavusturmustuk. Ikinci etap çalismamizda ise 243 bina ile 815 bagimsiz bölümün yikimini gerçeklestirdik. Buralarin kamulastirilmasini ve yikimini gerçeklestirirken vatandaslarimizin rizasini alarak yaptik. Bu projemizde farkli bir çalisma yöntemi ile kot farki olan yerlere beton paneller koyarak çelik halatlarla baglayip toprakla sikistiriyoruz. Ayrica 42 adet fore kazikla depreme dayanikli daha güçlü bir yol insa ediyoruz. Böylece; yol çalismamizdaki kot farki olan yerleri saglamlastirip konforlu bir hale getiriyoruz. Çok kisa bir süre içerisinde bu yolumuzu da trafige açip Sehreküstü Kavsagi’ndan baslayarak, Binevler Postanesi’ne kadar yeni bir bulvari ve yeni bir yolu sehrimizin hizmetine sunmus olacagiz. Rabbim simdiden hayirli ugurlu eylesin” dedi.

Kaynak: İHA