Çig Köfte Dürüm Içinde Uyusturucu Açiklamasi Polisin Dikkati Nezarethaneye Uyusturucu Sokulmasini Engelledi

Sisli Feriköy Polis Merkezi Amirligi ekipleri aranmasi olan bir sahsi gözaltina alarak nezarethaneye koydu. Arkadaslari ise bagimli olan sahsa çig köfte dürüm içerisinde uyusturucu hap ulastirmak istedi. Polis, sahislarin hareketlerinden süphelenmesi üzerine dürümde yaptigi incelemede dürüm içerisine gizlenmis 2 adet hap ele geçirdi. Gözaltina alinan 2 sahis, savcilik tarafindan serbest birakildi.

Çig Köfte Dürüm Içinde Uyusturucu Açiklamasi Polisin Dikkati Nezarethaneye Uyusturucu Sokulmasini Engelledi
Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü Feriköy Polis Merkezi Amirligi ekipleri, geçtigimiz 23 Haziran saat 23.00 siralarinda bir suçtan aranan sahsi gözaltina aldi. Sahis, ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konuldu. Sahsin gözaltinda oldugunu ögrenen arkadaslari A.S. ve Y.B., ona yemek getirdiklerini söyledi.



Çig köfte dürüm içinde uyusturucu

Gözaltindaki sahislara kumanya verildigini ve disaridan yiyecek ile içecek kabul edilmediginin söylenilmesine ragmen sahislar, getirdikleri yiyecegin gözaltindaki arkadaslarina teslim edilmesinde israr etti. Bu israr sebebiyle sahislarin hal ve hareketlerinden süphelenen polis, üst aramalarini yapti. Sahislarin tedirgin olduklarinin görülmesi üzerine getirdikleri çig köfte dürüm polis ekipleri tarafindan kontrol edildi. Yapilan incelemede çig köfte içerisinde sarili vaziyette ve seffaf poset içerisinde 2 adet kirmizi beyaz renkte uyusturucu madde ele geçirildi. Haplarin sorulmasi üzerine ise Y.B. isimli sahis, dürümü Feriköy bölgesinde bir çig köfteciden aldiklarini ve aldiktan sonra içerisine hapi kendilerinin koydugunu söyledi.



Savcilik tarafindan serbest birakildilar

Bu sekilde çig köfteyi alip A.S. ile birlikte emniyette gözaltinda bulunan arkadaslarina getirdiklerini itiraf etmeleri üzerine iki sahis gözaltina alindi. Hastanede saglik kontrolünden geçirilen sahislar, emniyette “uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapmak ve saglamak” suçundan adli islemleri yapilmasi sonrasinda adliyeye sevk edildi. Savcilik makamina getirilen iki sahis, ifadelerinin ardindan serbest birakildi.
Kaynak: İHA