Denizli Tekden Hastanesi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Denizli Özel Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nde Denizli’de görev yapan yerel ve ulusal medya kurulusu temsilcilerini unutmadi.

Denizli Tekden Hastanesi Gazetecilerle Bir Araya Geldi


Düzenledigi farkli etkinliklerle gazetecilerin yaninda oldugunu hissettiren Denizli Tekden Hastanesi, pandemiden dolayi son 2 yildir yapamadigi 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü etkinliginde gazetecilerin en sik karsilastigi hastaliklarla ilgili seminer düzenledi.

Tekden Hastanesi, düzenlenen seminerlerin yani sira gelen etkinlige katilan gazetecilerin saglikta da yanlarinda oldugunu vurgulamak amaciyla onlara check up paketi hediye etti.

Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akcan, Bashekim Dr. Sakir Bayur, Genel Müdür Yardimcisi Cemal Isik, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Muhammet Karaçay, Denizli’de görev yapan yerel ve ulusal medya kurulusu temsilcilerinin katildigi etkinlikte renkli görüntüler olustu.

Tüm basin mensuplari nezdinde DGC Baskani Karaçay’a çiçek takdim eden Bashekim Bayur, “Ben 33 senelik meslek hayatimin 31 senesini Denizli’de Denizli halkina hizmet ederek ifa ettim. Bunun son 9 senesi de bu güzel çati altinda Tekden ailesinin bir bireyi olarak geçti. Bu ailenin bir bireyi olmayi, yönetim kurulunun bashekimlik görevini bana tevdi etmesiyle taçlandirmis oldum. Yillardir Devlet Hastanesi kadrosunda daha sonra da özel sektörde çalismam neticesinde edindigim tecrübelerimi artik Denizli Tekden Hastanesi idarecisi olarak hizmet yönünde vatandaslarimiza aktaracagim. Ilimiz saglik hizmetlerinde, özel hastanecilik sektöründe lokomotif olan Hastanemiz, umarim yukariya dogru olan ivmesini benim dönemimde daha da ileriye çikaracaktir. Ana önceligimiz her kesimden vatandasimizin kendi hastanesi olarak gördügü hastanemizi, hizmet yönünden onlara layik bir sekilde üst seviyelere tasimaktir. Buna yönelik hekim kadromuzu Denizli’nin en iyi hekimleriyle takviye ederek yenileyip arttirmaktayiz. Bununla birlikte cihaz ve tibbi donanimimizi da son teknolojiyi takip ederek yenilemekteyiz. Hastanemize son sistem görüntüleme olarak en çok kesiti bize veri olarak veren yeni tomografi cihazimizi da kullanima geçirdik. Tüm ultrason cihazlarimizi da yenileyerek bu konuda da hizmet kalitemizi arttirmaya yönelik yatirimlar yaptik. Yatakli tedavi bölümünde, otelcilik hizmetimize önem verip, hastalarimiza kendimizin yatmadigi yataklari, yemegini yerken haz almadigimiz yemekleri yedirmeyelim ilkesiyle bu bölümlere daha önce 5 yildizli turistik tesislerde çalismis mutfak ve oda temizlik idarecileri, çalisanlari aldik. Ücretlendirme olarak da performans/fiyat orani en uygun hastane olarak kalmak için elimizden geleni yapiyoruz. Bu arada yeni açtigimiz ve hizmete basladigimiz çocuk fizik tedavi ünitemizi de müjdeliyorum. Artik serebral palsi, musküler distrofi, nörolojik rehabilitasyon gibi tedavilerimizle gelecegimiz olan çocuklarimiza da sifa dagitiyoruz. Her gün Denizli’mize ve pek degerli halkimiza daha ne yapabiliriz ilkesiyle yönetim olarak yogun mesai harcamaktayiz. Umarim memnuniyet seviyesi en iyi hastane olarak daha uzun yillar hizmet vermeye devam edecegiz. Hastanemize ait objektif haberleriniz için, emeginiz için binlerce tesekkür ederim. 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nüzü en kalbi duygularimla kutlar, rahmete intikal eden, görevi basinda hayatini kaybeden tüm basin mensuplarina Allah’tan rahmet dilerim” dedi.



Denizli’de görev yapan basin mensuplarinin Denizli Tekden ailesi ile bulustugu etkinlikte, gazetecilik meslegini tehdit eden hastaliklarla ilgili bilgilendirme yapildi. Gazetecilerin risk altinda oldugu hastaliklara yer verilen seminerde kardiyoloji uzmanlari Uzm. Dr. Nihat Pekel “Kalp krizi ve anjiyo”, Uzm. Dr. Mustafa Demir “Kalp sagligi”, Dr. Ögr. Üyesi Okan Er “Hipertansiyon”, beyin ve sinir cerrahisi uzmanlari Prof. Dr. Bayram Çirak “Sik görülen bas agrilari”, Op. Dr. Yasin Levend Özçelik “Bel ve boyun fitigi ile korunma yöntemleri” ile nöroloji uzmani Prof. Dr. Okan Bölükbasi ise “Migren” ile ilgili önemli bilgiler paylasti.
Kaynak: İHA