Adana'da Yeni Yilin Ilk Trafik Cezasi Kesildi

Adana’da yeni yilin ilk dakikalarinda polis uygulama yaptigi sirada durdurulan bir araca arandigi ve muayenesi olmadigi için ceza yazildi.

Adana'da Yeni Yilin Ilk Trafik Cezasi Kesildi


Adana Emniyet Müdürlügü sabah baslayan ve gece saatlerine kadar süren "Yilbasi Huzur ve Güven" uygulamasi yapti. 5 bin 350 polisin katilimiyla düzenlenen uygulamada egitimli 4 dedektör köpekte yer aldi. Polis helikopteri ve dronlarla yapilan uygulamada yüzlerce araç ekipler tarafindan aranarak alkol testi yapildi. Il Emniyet Müdürü Dogan Inci’de Atatürk Caddesi’nde uygulama yapan polisleri ziyaret edip yeni yilini kutladi. Burada açiklama yapan Inci, “Ilimizin yeni yila girmesi için bugünde burada 5 bin 350 personelimizle birlikte görev almaktayiz. Bekçilerimiz, yunuslarimiz, özel harekat polislerimiz, karakol personeli ve tüm birimlerimiz Adana genelinde görev yapmaktadir. Ayrica helikopterimizde bugün denetimlerini icra ediyor. Huzur içerisinde yeni yila girmek için vatandaslarimizin huzurunu saglamak için hep beraber görevimizi yapiyoruz” dedi.

Öte yandan polis ekipleri, yeni yilin ilk dakikalarinda durdurduklari bir aracin aranmasi oldugunu ve muayenesinin olmadigini tespit etti. Ekipler, sürücüye 942 lira para cezasi uyguladi. Yakalanan araç otoparka çekildi.
Kaynak: İHA