Tarladan Çilek Toplayip Satin Aliyorlar

Kütahya’da girisimci çift, bahçe kurma hayaliyle çiktiklari yolda kendi imkanlariyla 4 dönüm arazide 25 bin fidelik ’Çilek parki’ kurdu. Yediveren çilek tarlasinda mahsulü kendi elleriyle toplayanlar tartip satin aliyor.

Tarladan Çilek Toplayip Satin Aliyorlar
Kaan-Sevda Bülbül çifti, Çayca köyü yakini Frig Vadisi Yolu üzerinde faaliyete geçirilen ve ’Saniye Sultan’ ismi verilen ’Çilek parki’nin Kütahya’da bir ilk oldugunu ifade ettiler.

Kaan Bülbül, "Gelenler sepetlerini ellerine aliyorlar, topladiklari taze çilekleri ücretsiz yiyorlar. Sepete doldurup götürecekleri çilekleri kilosu 35 TL’ye satin aliyorlar. Gelenler de çok memnun biz de çok memnunuz" dedi.

Ogullari Talha ve Ahmet Eymen ile çilek toplamaya gelen ögretmen Muhammet Uygun, tarlada çok güzel vakit geçirdiklerini belirterek, "Burada çok güzel konsept olusturulmus. Çocuklar dogayla iç içe ve çilegin nasil yetistigini görüyorlar. Koparip tadina bakiyorlar. Yogun tempo içerisinde buraya gelmek açikçasi bizi biraz rahatlatti. Açik havada güzel vakit geçirdik" diye konustu.

Kaynak: İHA