Emniyet Müdürlügü Bahçesinde Anaokulu Açildi

Erzurum Il Emniyet Müdürlügü bahçesindeki Polis Amca Anaokulu düzenlenen törenle açildi.

Emniyet Müdürlügü Bahçesinde Anaokulu Açildi
Milli Egitim Il Müdürlügünün de katkilariyla Emniyet Müdürlügü bahçesinde Polis Amca Anaokulu’nun açilisi yapildi. Açilisa Milli Egitim Il Müdürü Salih Kaygusuz, Erzurum Valisi Okay Memis, Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Il Jandarma Komutani Ilker Simsek, Il Emniyet Müdürü Levent Tuncer ve il protokolü katildi.

Açilisi yapilan anaokulunda çocuklarin sevgi gösterileriyle karsilanan protokol, açilisin ardindan okuldaki siniflari ve etkinlik alanlarini gezdi.

Anaokulu açilisindan sonra yine Il Emniyet Müdürlügü bahçesinde bulunan polis kafeteryasinin da açilisi yapildi. Büyüksehir Belediyesi destegiyle açilan ve isletmesi belediyede olacak olan kafeterya, hem polis memurlarina hem de Emniyet Müdürlügüne gelen vatandasa hizmet verecek. Açilista konusma yapan Emniyet Müdürü Levent Tuncer, "Sayin valimizin baskanliginda degerli protokolümüzle beraber asagida güzel bir anaokulu açtik. Amacimiz buradaki meslektaslarimizin çocuklarinin bir nebze mutlu olabilecekleri, beraber oyun oynayabilecekleri, buna karsilik da onlarin anne ve babalarinin rahat edebilecekleri bir ortam hazirlamakti, anaokulunu açarken bütün hevesimiz buydu. Bu anlamda Milli Egitim Müdürümüze katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum. Su an itibariyla yaklasik 37 ailemizin müracaati var. Bir diger açilisimiz da su an bulundugumuz polis kafe. Burada da amacimiz çocuklari güldürürken biraz da onlarin ailelerini, memur arkadaslarimizin dinlenebilecegi, burada isi olan vatandaslarimizin dinlenebilecegi güzel bir ortam hazirlamakti" dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Sekmen ise, "Bizim göz bebegimiz gibi baktigimiz gerek polisimiz gerek jandarmamiz gerek askerimiz, bu milletin huzuru, güvenligi için cani pahasina hizmet veren birimlerimiz. Degerli müdürümüzle önce kresi açtik. Burada çocuklarinizin mesai saati içerisinde egitim almalari, eglenmeleri saglanacak. Bir yandan da onlarin anne ve babalarinin huzurla dinlenebilecegi bir kafe açilisi da bizden talep etti, biz de bunu üstlendik severek. En iyi sekilde ve makul olarak bu hizmeti sizlere vermeye gayret edecegiz" dedi.

Son olarak konusma yapan Vali Memis, "Güzel iki yerin açilisini yaptik. Milli Egitim Müdürümüze çok tesekkür ediyorum, aslinda sayin milli egitim bakanimiza çok tesekkür ediyorum çünkü ilimize tesriflerinde ’Acaba yapabilir miyiz?’ diye konusurken, il emniyet müdürümüzle biz düsünce asamasindayken sayin bakanimiz ’Hemen yapin’ talimatini verdi. Su an bulundugumuz yerde de bir kafeterya olacak" ifadelerini kullandi.

Açilis sonrasi Vali Memis, törene katilan basin mensuplarina tatli ikraminda bulundu.
Kaynak: İHA