Borçka'nin Yeni Kaymakami Contarli'dan Istisare Vurgusu

Artvin’in Borçka ilçesinde bir süre önce göreve baslayan Kaymakam vekili Hakan Contarli, ilçeyi tek basina degil istisare ile yöneteceklerini söyledi.

Borçka'nin Yeni Kaymakami Contarli'dan Istisare Vurgusu
Borçka Baraji kenarindaki bir tesiste birim amirleri ile birlikte bir toplanti düzenleyen Kaymakam Vekili Hakan Contarli, ilçenin gelismesi için fikir alisverisini önemsediklerini belirterek "Sehri tek basina yönetmek degil, istisare ederek bir arada yönetmek önemli. Sizlerin görüsleri, fikirleri bizim için önemli. Onlari biz teker teker degerlendiriyoruz. Her fikir de bizim için degerlidir. Is adamlarimiz ve esnafimiz olsun sizlerin bizlere iletecegi projeler ve görüsler dogrultusunda biz ilerleyecegiz. Bunlarin yaninda da farkli projelerde ve çalismalarda da sizlerin de mutlaka görüslerini almak istiyorum. Herkes Isveç’ten bahsediyor ama bence Borçka ilçesi Isveç’den daha güzel” dedi.

Toplantida, Macahel ve civar köylerin daglarinda yasayan engerek ve diger zehirli yikanlarin panzehiri ve ari panzehiri üzerinde çalisma yapilacagi da bildirilirken, toplanti sonrasi baraj gölünde tekne turu yapildi.
Kaynak: İHA