Zihni Çaliskan, Yasar Dedelek Ile Bulustu

AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan, 19-20 ve 21. Dönem Eskisehir Milletvekili ve eski devlet bakani Yasar Dedelek ile bir araya geldi.

Zihni Çaliskan, Yasar Dedelek Ile Bulustu


“Eskisehir ve Eskisehirspor siyaset üstü olmalidir”

Samimi ortamda gerçeklesen ziyarette konusan Çaliskan, “Eskisehir’in “yalnizca ben bilirim” diyenlerle degil, ortak akilla yönetilmesi gerekiyor. Sehrimizi seviyoruz ve sehrimiz için dertleniyoruz. Büyüklerimizle birlikte ortak paydada Eskisehir için ne yapabiliriz diye istisare ediyoruz. Bu baglamda parti veyahut siyasi görüs gözetmiyoruz. Çünkü Eskisehir ve Eskisehirspor için siyaset üstü olmalidir. Bu baglamda geçmis dönem Eskisehir Milletvekilimiz Yasar Dedelek’i ziyaret ettik. Yerel siyaset üzerine biraz eskilerden, biraz da bugünden konustuk. Hos sohbeti için degerli büyügümüze çok tesekkür ediyorum” dedi.



“Kavgadan ziyade uzlasmadan yana olunmali”

Yasar Dedelek ise Zihni Çaliskan’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti belirterek, su ifadeleri kullandi:

“AK Parti Eskisehir Il Baskanimiz Zihni Çaliskan’in ziyaretinden çok memnuniyet duydum. Ben hayatini siyasi mücadeleler ile geçirmis eski bir siyasetçiyim. Baskanimin bu ziyaretini çok anlamli buluyorum. Sag olsunlar kendileriyle Eskisehir’in ve Eskisehirspor’un geleceginden tutun da sehrimize yapilacak yatirimlara kadar çok verimli istisarelerde bulunduk. Bundan çok memnuniyet duydum. Çünkü 3 üniversitesi bulunan ögrenci sehri kentimizin olgun insanlari, yetismis insanlari olan bir yerde siyasi partilerin kavgadan ziyade uzlasmadan yana olmalarini hep temenni etmisimdir. Elbette siyasi görüsümüzde farkliliklar olabilir ama Eskisehir’in yatirimlariyla ilgili özellikle de gençlerimizin sempati duydugu, 1965’te 14 yasinda oldugum ve taraftarligindan geldigim Eskisehirspor’u gündeme getirmemiz fevkalade faydali olmustur. Kendilerine bir kez daha çok tesekkür ediyorum. Insallah bu diyaloglarimiz diger siyasi partilere de örnek olur. Birlikte ilk ileri adimi atan degerli baskanimiza sükranlarimizi sunuyorum. Baskanimizin Eskisehir için yaptigi olumlu açiklamalara destek verecegiz. Eskisehir hepimizin baska kentimiz yok.”
Kaynak: İHA