YK Enerji'den Köy Okulundaki Ögrencilere Kirtasiye Set

Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AS (YK Enerji) tarafindan Milas’in çevre köylerinde egitim gören okula yeni baslayan ögrencilere kirtasiye seti hediye edildi. Karacahisar Ilkokulu’ndan düzenlenen törenle kirtasiye setleri ögrencilere dagitildi.

YK Enerji'den Köy Okulundaki Ögrencilere Kirtasiye Set
Milas Karacahisar Ilkokulu’nda Ilkögretim haftasi dolayisiyla gerçeklesen törene Ilçe Milli Egitim Müdürü Isa Bal, Okul Müdürü Ali Riza Kozak, YK Enerji Genel Müdürü M. Serhat Dinç, YK Enerji Genel Müdür Yardimcisi Nilgül Pelit, Karacahisar Muhtari Sefik Musluk, ögretmen, ögrenci ve veliler katildi.

Törende bir konusma yapan Milas Ilçe Milli Egitim Müdürü Isa Bal, “Okula baslarken her çocugun içinde kaygi durumu yasanabilir. Ilkögretim Haftasi, yapilan faaliyet ve etkinlikler ile çocuklarin okula adapte olmasini amaçlamaktadir. Bu hafta, çocuklarin egitim ve ögretimin, okuma yazma bilmenin degerini anlamasi adina oldukça önem tasimaktadir. Bu çerçevede YK Enerji’de bizlere destek oldu. Çocuklarimiza temel kirtasiye malzemelerinde olusan setleri hazirladi. YK Enerji yönetimine katkilari için tesekkür ederiz” dedi.

YK Genel Müdürü M. Serhat Dinç ise “Yeni bir egitim ögrenim döneminin basladigi bu güzel haftada Yeniköy Kemerköy Santralleri olarak sizlerin yaninda bu güzel baslangici birlikte yapmak istedik. Milas hepimizin yuvasi. Belki de birçogunuzun ailesinden biri Yeniköy Kemerköy Santralinde çalisiyor. Yeni egitim yilinin basinda Milas’taki 25 çevre köyümüzde egitim gören sizler gibi 222 çocugumuzun daha büyük keyifle derslerine çalisabilmeleri için kirtasiye setleri hazirladik. Sevgili çocuklar, umariz bu setlerle derslerinize daha büyük bir heyecanla çalisir ve çok basarili bir egitim yili geçirirsiniz. YK Enerji olarak yeni egitim ögretim döneminin hepimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA