Tarsus'ta Çocuklar Ata Binmenin Heyecanini Yasadi

Tarsus Belediyesi ile Türkiye Jokey Kulübü isbirliginde düzenlenen ’Pony Atlari Tarsus’ta etkinligi ile çocuklar ata binmenin heyecanini yasadi.

Tarsus'ta Çocuklar Ata Binmenin Heyecanini Yasadi
75. Yil Kültür Merkezi yaninda düzenlenen etkinlikte çocuklar, Pony cinsi atlara binerek eglenceli dakikalar yasadi. Çocuklar at binmenin yani sira resim yapma, boyama gibi etkinlikler ile bolca zaman geçirdi. Tarsus Belediyesinin ev sahipliginde gerçeklesen etkinlige, 4-14 yas grubundaki çocuklar ücretsiz olarak katildi.

Pony atlara binen çocuklar, etkinlik alaninda çesitli oyun ve aktivitelere de katildi.



Amaçlarinin çocuklari hem eglendirmek hem de yeni aktivitelerle bulusturmak oldugunu söyleyen Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, "Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü isbirliginde çocuklar için güzel bir etkinlik düzenledik. Amacimiz çocuklarin keyifli ve eglenceli zaman geçirmelerini saglamak. Güzel ve renkli bir etkinlik oldu. Bununla birlikte çocuklara hayvan ve at sevgisini de asilamak istiyoruz. Yüzlerce çocugumuz hayatinda ilk kez ata binme firsati buldu. Etkinligimize katilan bütün aileler ve çocuklara tesekkür ediyorum" dedi.

At binmeye gelen çocuklardan Eslem Karaova, atlari çok sevdigini ifade ederek, "At binme etkinligine geldim çok güzeldi, çok eglendim. Herkes gelsin bu eglenceyi tatsin, artik atlardan korkmuyorum. Baskanimiza tesekkür ediyorum" diye konustu

Mina Nur Erçetin ise "Atlari çok seviyorum. Hep televizyonda görüyordum ama ilk defa at ile gezinti yaptim. Bu animi tüm arkadaslarima anlatacagim. Belediyemize tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA