Takla Atan Aracin Sürücüsü Polise Zor Anlar Yasatti, O Anlar Kamerada

DÜZCE – Düzce’de hafif ticari araç kontrolden çikarak takla atti. Kazadan yara almadan kurtulan ve alkollü oldugu belirlenen sürücü ise polis ekiplerine zor anlar yasatti. Ekip otosuna binmemek için direnen sahis, önce bayilma numarasi yapti, ardindan da aglamaya basladi.

Takla Atan Aracin Sürücüsü Polise Zor Anlar Yasatti, O Anlar Kamerada
Kaza, gece saatlerinde D-100 Karayolu Kervan Köprülü Kavsak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde giden S.A. idaresindeki 81 ABF 012 plakali hafif ticari araç, kontrolden çikarak takla atti. Yan yatan araçtan sürücü S.A. yara almadan çikti. S.A.’nin yapilan alkol testinde alkollü oldugu tespit edildi. Araci baskasinin kullandigini iddia eden S.A., polis merkezine gitmemek için ekiplere direndi. Ekip otosuna binmek istemeyen S.A., önce bayilma numarasi yapti, ardindan da aglamaya basladi.

Ekiplerin ikna etmeye çalistigi S.A., bu kez de aracin kafesli kismina binmemek için ’Bunaliyorum’ diyerek bagirdi. Polislerin ikna çabalari yetersiz kalinca araca zorla bindirilen sürücü, polis merkezine götürüldü. O anlar ise bir vatandasin kamerasina yansidi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA