Sosyal Hizmet Merkezi, Basarili Ögrencileri Ödüllendiriyor

Bingöl’ün Solhan ilçesinde hizmet veren Sehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü, basarili ögrencileri ödüllendirmeyi sürdürüyor.

Sosyal Hizmet Merkezi, Basarili Ögrencileri Ödüllendiriyor


Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’ne bagli Solhan Sehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi, bir yandan hane ziyaretleri yaparken bir yandan da basarili ögrencileri ödüllendiriyor. Bu çerçevede merkez, ilçede ikamet eden ve derslerinde basarili olan bir çocuga bisiklet hediye etti.

Merkez Müdürü Seyfettin Özdemir, “Ziyaretlerimiz esnasinda dezavantajli çocugumuza okulundan basarili oldugunu gösterir belge getirmesi üzerine bisiklet sözümüz vardi. Takdir belgesi alan çocugumuza bisiklet sözümüzü Il Müdürümüz Aydin Polat Ile paylasmamiz üzerine bisiklet temin edilerek çocugumuza takdim ettik. Önceliklimiz yasli, engelli, sehit yakinlari, gazilerimize hizmet etmenin mutlu gururunu yasiyoruz. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz ve gençlerimizi önemsiyoruz. Devletimizin her anlamda vatandaslarimizin yaninda oldugunu hissettirmenin yani sira, kendilerine kurum ve kuruluslarda is ve islemleri ile ilgili gerekli yönlendirme ve rehberlik yapiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA