Seçer Açiklamasi 'Rahat Ve Konforlu Yollar Için Pist Gibi Yollar Yapiyoruz'

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, kent genelinde altyapi ve üstyapi sorunu bulunan her noktayi, belli bir programa aldiklarini ve sirayla çözdüklerini belirterek, "İçel merkezde ve her ilçemizde yaptigimiz gibi, Silifke ilçesi de bu kaliteli yolda konforlu bir ulasim olanagina kavusmus olacak. Yollar pist gibi olacak” dedi.

Seçer Açiklamasi 'Rahat Ve Konforlu Yollar Için Pist Gibi Yollar Yapiyoruz'
Seçer, Silifke ilçesi Kum Mahallesi’nde tamamlanan altyapi çalismalarini yerinde inceleyerek, devam eden üstyapi çalismalari hakkinda vatandaslara bilgi verdi. Baskan Seçer’in ilçe gezisi programinin ilk duragi çimento fabrikasi oldu. Fabrika sahasini gezen Baskan Seçer, isçilere çalismalarinda kolayliklar diledi. Fabrika gezisinin ardindan Baskan Seçer, Akdere Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Mahalle kahvehanesinde çay sohbeti esliginde vatandaslarin sorun ve taleplerini dinleyerek not aldiran Seçer, esnaf ve vatandas bulusmasini Tasucu Mahallesi’nde sürdürdü.

Kum Mahallesi’nde altyapi çalismalari tamamlandi

Baskan Seçer’in son duragi ise Kum Mahallesi oldu. Burada Yusuf Özlen Caddesi’nde tamamlanan altyapi çalismalarini inceleyen Baskan Seçer, halen devam eden üstyapi çalismalari hakkinda da vatandaslara bilgi verdi. Vatandaslar, uzun yillar çare beklenen yolun yapim çalismalari için Baskan Seçer’e tesekkür etti. Kent genelinde altyapi ve üstyapi sorunu bulunan her noktayi, belli bir programa aldiklarini ve sirayla çözdüklerini ifade eden Seçer, Kum Mahallesi’nde de kisa süre önce tamamlanan altyapi ve devam eden üstyapi çalismalari hakkinda vatandaslari bilgilendirdi. Seçer, “Bu yolun altyapisi, yagmursuyu sistemleri hepsi bitirildi. Üstyapisi da yapiliyor. Kaldirim bittikten sonra bir kat daha asfalt dökülecek. Bisiklet yollari çizilecek, trafik isaretlemeleri yapilacak. İçel merkezde ve her ilçemizde yaptigimiz gibi, sizler de bu kaliteli yolda konforlu bir ulasim olanagina kavusmus olacaksiniz. Yollariniz pist gibi olacak” ifadelerini kullandi.

“Kentin her kösesine adaletli ve esit hizmet götürüyoruz”

16 bin kilometrekare alana ve Türkiye’nin en genis cografyasina sahip sehirlerinden biri olan İçel’in her kösesine, ihtiyaç önceligini de göz önünde bulundurarak adaletli ve esit hizmet götürme gayreti içinde olduklarini ve bunun için de gece gündüz araliksiz çalistiklarini vurgulayan Seçer, “Sizler için çalisiyoruz. Çocuklarimiza, torunlarimiza daha iyi, daha güzel bir gelecek hazirlamak için emek sarf ediyoruz. Bizim görev alanimizda hiçbir eksigimiz kalmaz. Yapimi tarafimizdan tamamlanan yolunuz, yillarin sorunu. Bakin birinci sinif yagmur suyu sistemini de yaptik. Altyapisini yaptik. Allah hepinize ömür versin göreceksiniz, onlarca yil saglam kalacak bir sistem kurduk. Böyle güzel hizmetler ürettigimiz zaman, benim çok hosuma gidiyor. Güzel seyler oldu mu inanin, ‘sabah erken kalkayim isime gideyim’ diyorum. Moralim iyi oluyor” diye konustu.

Kaynak: İHA