MÜSIAD, Türkiye'nin En Kapsamli Ticaret Fuarina Hazirlaniyor

Türkiye ve bölgenin en önemli karma ticaret fuarlarindan olan MÜSIAD EXPO, 2-5 Kasim tarihlerinde 19’uncu kez kapilarini açiyor. TÜYAP Istanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuara 124 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçi ve katilimci bekleniyor.

MÜSIAD, Türkiye'nin En Kapsamli Ticaret Fuarina Hazirlaniyor
Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) tarafindan iki yilda bir düzenlenen MÜSIAD EXPO Karma Ticaret Fuari, bu yil 2-5 Kasim tarihlerinde TÜYAP Istanbul Fuar ve Kongre Merkezinde kapilarini açacak. 19’uncu kez düzenlenecek etkinlikte, 124 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçi ve katilimci agirlanmasi ön görülürken, fuara gelecek nitelikli alim heyetleri girisimci, yatirimci ve sanayici is insanlari ile bir araya gelecek.

MÜSIAD EXPO’da nitelikli alim heyetleri is insanlari ile bulusacak

Pandemi sonrasi gerçeklestirilen MÜSIAD EXPO 2020’de salginin etkilerine ragmen yüzde 97’lere ulasan bir memnuniyet orani ortaya çiktigini belirten MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali, küresel etkilerden siyrilan MÜSIAD EXPO 2022’nin küresel ticarete yön verecegini söyledi.

Genel Baskan Asmali degerlendirmesini su ifadelerle sürdürdü: "1993’ten beri düzenledigimizi fuarda bu yil 25 bin metrekarelik alanda, 124 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçi ve katilimci agirlayacagiz. Avrupa’dan, Asya’dan Afrika’dan ve MENA bölgesinden çok ciddi katilim var. Azerbaycan, Rusya, Katar, Suudi Arabistan, Fas, Endonezya, Nijerya, Pakistan, Iran, Cezayir gibi ülkeler basta olmak üzere çok sayida ülkeden nitelikli alim heyeti küresel ticaretin merkezi MÜSIAD EXPO’da yerini alacak. MÜSIAD EXPO’da kapsamli ve derinlemesine bir arastirma yaparak firma ve ürün bazli alim heyetlerini ülkemize davet ettik. 24 farkli sektörden katilimci ve ziyaretçileri bir araya getirecek B2B görüsmelerin olumlu sonuçlar doguracagini ön görüyoruz. Küresel ve bölgesel ticarete yön verecek bu büyük bulusma için heyecanliyiz."

Anadolu Üretim ve Yatirim Hareketi, MÜSIAD EXPO ile maksimum fayda saglayacak

MÜSIAD EXPO 2022’ye iliskin açiklamalarda bulunan MÜSIAD Izmir Baskani Bilal Saygili ise MÜSIAD tarafindan baslatilan Anadolu Üretim ve Yatirim Hareketine atifta bulunarak, MÜSIAD EXPO ile ülke genelinde devam eden girisimlere maksimum fayda saglayacaklarini söyledi.



MÜSIAD Izmir Baskani Bilal Saygili sözlerine söyle devam etti: “Daha önce Genel Baskanimiz Mahmut Asmali’nin da ifade ettigi gibi, 2020’de düzenlenen fuarimiz yüzde 97’lere ulasan bir memnuniyet orani ortaya koydu. Geçtigimiz dönemde pandeminin etkilerinden siyrilarak güvenli hizmet anlayisiyla yapilan tek fuar olan MÜSIAD EXPO’da 14 bin metrekarelik bir alanda 102 ülkeden ziyaretçi agirladik. Anadolu’nun farkli noktalarindan is insanlarimizla birlikte 2020 yilindaki fuarda sehrimizi en iyi sekilde temsil ettik ve simdi MÜSIAD EXPO 2022 için hazirlaniyoruz. Ülkemizin 2023 vizyonuna ulasmasi dogrultusunda MÜSIAD EXPO büyük bir firsat sunuyor. Bu firsatlarin farkindayiz. Anadolu Üretim ve Yatirim Hareketi ile ülkemizin dört bir yaninda yatirimlarimizi sürdürürken, MÜSIAD EXPO 2022 ile bu hareketi de en iyi sekilde degerlendirme hedefindeyiz. Bu vesileyle bir kez daha bölgemizdeki is insanlarimizi 2-5 Kasim tarihlerinde TÜYAP Istanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek MÜSIAD EXPO’ya davet ediyorum.”
Kaynak: İHA