Gürsu'da Yaz Coskusu Sürüyor

Gürsu Belediyesi’nin ’Mahallemde Senlik Var’ sloganiyla gerçeklestirdigi etkinlikler, yazin son günlerini yasadigimiz bu günlerde de Gürsu’nun mahallelerinde yaz coskusu yasanmasini sagliyor.

Gürsu'da Yaz Coskusu Sürüyor
Bu hafta, Gürsu’nun Yenidogan Mahallesi Sehit Jandarma Er Yakup Saraç Parki’nda düzenlenen etkinlik, mahalle sakinlerinin yogun katilimiyla gerçeklesti. Konserler, yarismalar, Hacivat Karagöz gösterileri, sokak oyunlari etkinlikleri, söylesiler, sihirbaz gösterileri ve ikramlarla dolu dolu gerçeklestirilen etkinlikte mahalle sakinleri doyasiya eglenirken çocuklar da nese dolu anlar yasadi.

“Gürsu’nun her mahallesinde, yaz süresince düzenledigimiz etkinliklerimiz, son yaz günlerinde de sürüyor” diyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Hemsehrilerimizin sosyal yasamlarina canlilik kazandirdigimiz etkinliklerimizle yaz coskusunu yasamalarini sagliyoruz. Hemsehrilerimizin ve çocuklarimizin günlerine renk katan etkinliklerimizle, onlarin alisilagelmis hayat akisinin biraz olsun disina çikmalarini, eglenerek yenilenmelerini saglamak istiyoruz. Etkinliklerin keyfini mahalle sakinlerimizle birlikte yasiyoruz“ dedi.

"Mahallemde Senlik Var" programlari, her hafta Gürsu’nun bir mahallesinde olmak üzere tüm mahallelerde gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA